… har fungerat bra den sista tiden tycker jag. Den sista månaden har jag haft som mål att alla pass ska ha något skidlikt med sig vilket jag har lyckats med. Träningar som utförs är t.ex. löpning med stavar, stavgång (elghufs), rullskidor och styrketräning. Löpningen får stå till sidan lite men har ändå kvar en bra känsla i löpningen..

Förra helgen så körde vi ”Utmaningarna” med Karlslund vilket kändes bra. Kände mig stark hela dagen utan några direkta svackor, visst stinker jag på 1 km maxstakning men överlag helt ok. Resultat finns här: http://karlslundsif.org/docs/Utmaningen%202013.pdf

Nästa vecka (v. 44) är det höstlov, skönt att slippa allt högljutt nere på skolan och kunna träna, jobba i källaren och vila precis som jag vill :) . Hoppas kunna få till vettiga träningar med en del rullskidor, vädret ska vara ganska så varierande men jag håller tummarna.

Nu på tisdag är vi ett gäng som ska till Tunneln i Torsby och testa upp One Way skidor, det blir spännande och roligt. Nordic Trade har gått in som sponsor till Sysarb vilket vi är väldigt glada för, ett STORT tack för detta…

Jag återkommer med fler inlägg efter skidtesterna på tisdag. Håll även utkik på Instagram och Facebook om Sysarb Oneways framfart…

Vi hörs

//Per

Utmaningarna

Share →