PRESSMEDDELANDE

Svenska långloppslaget på längdskidor, Sysarb Oneway, med Kristina Roberto, Patrik Karlsson, Linus Larsson, Tobias Karlsson och Per Eklöf (samtliga Karlslunds IF Örebro), Maria Gräfnings och Kalle Gräfnings (Falun-Borlänge), Dan Moberg (Skövde) och Henrik Alm (Idre) har slutit samarbetsavtal med Caout AB som är svensk generalagent för det schweiziska premiumvarumärket WINFORCE, tillverkare av högkvalitativa sportdrycker och energitillskott.

Teamledningen tillkännager idag att Caout AB och WINFORCE kommer att tillhandahålla samtliga energiprodukter till Sysarb Oneway.

– Extra kul att vara med och satsa i ett lag med lokal prägel som siktar på de stora tävlingarna. Att vi nu får möjligheten att hjälpa åkarna att ge det lilla extra för att kunna nå sina resultat, och det i just längdskidåkning som kräver så mycket av sin utövare känns bra, säger Magnus Hallblom, ägare till Caout AB.

WINFORCE som nyligen introducerats på svenska marknaden genom Caout AB är stora i hemlandet Schweiz, där bl.a. orienteringslandslaget, liksom cykellagen Radioshack Trek och IAM, använder deras produkter.

– Åkarna har varit delaktiga, provat ut och valt vilka energiprodukter vi ska köra med framöver. Vi är trygga i beslutet att produkter från WINFORCE ska tillgodose åkarnas energibehov före och under loppen, säger Sysarb Oneways lagledare Johan Kask.

Caout AB är ett ungt företag som fokuserar på produkter för elitidrottare likväl som motionärer för att kunna ge er möjlighet att lyckas och prestera oavsett nivå. WINFORCE tillverkar högkvalitativa naturliga energitillskotts produkter fria från sötningsmedel, färgämnen och andra konstgjorda ämnen. Läs mer på Caout.se.

Mer information:

Caout AB: caout.se

Hemsida: sysarboneway.se
Facebook: facebook.com/sysarboneway
Instagram: instagram.com/sysarboneway

Kontaktpersoner:

Ekonomi och sponsring: Mikael Bilock, +46 70 630 69 72, mikael.bilock@bilock.se
Idrottsligt: Johan Kask, +46 709 74 41, johan@karlslundsif.org

Share →