I tisdags var en stor del av teamet i Tunneln och testade upp Oneway skidor. Thobias Berggren och Fredrik Heikki fanns på plats och hjälpte till och gav oss mer info om vad Nordic Trade erbjuder oss. Det verkar skitbra!!

Alla som provade skidorna var positiva till dessa och några av oss kommer garanterat att åka på Onewayskidor under säsongen. Vi fick även testa Oneways pjäxor vilket det var lite blandade åsikter om. För mig var de tyvärr lite för breda i hälen och det känns som att de glappar lite hela tiden. Annars så verkar de vara som en bredare modell av en Salomonpjäxa som förmodligen passar många åkare bra…

Hela dagen kändes proffsig och bra, jag är nöjd!…

bild 2 bild 1

Nöjd åkare (dock med Peltonenskidor på just för stunden) och bra material…

 

Nu hoppas vi på snö framöver…

//Per

Share →