Sysarb Oneway vill fira att vintern är i antågande, och vi vill göra det genom att bjuda in alla som vill till ett gratis prova-på-träningspass tisdag 5 november kl. 18:00 vid Karlslunds motionscentral. Passet kommer ledas av kunnig personal från elitlaget och ”Challenge”. Alla nivåer är välkomna! Allt du behöver är träningskläder för utomhusbruk och löparskor. 

Passet arrangeras i samarbete mellan vårt långloppslag Sysarb Oneway och Sysarb Group AB, och är det första för hösten inom programmet för ”Sysarb Oneway Challenge” — vårt ”nätverk i rörelse”. November månad är en prova-på-månad då alla pass som arrangeras är helt gratis och öppna för alla som är intresserade av att komma ut, träna med likasinnade och få hjälp och tips av kunniga instruktörer.

Ledare från Sysarb Oneways elitlag ställer upp som instruktörer, och önskar imorgon 5 november kl. 18:00 bjuda på ett roligt och förhoppningsvis inspirerande barmarkspass löpning som passar bra för alla nivåer. Passet hålls utomhus med samling vid Karlslunds motionscentral, och varar sammanlagt lite drygt en timme.

Samling vid motionscentralens entré kl. 18:00.

Ta gärna med kompisar och kollegor! Alla är varmt välkomna!

Share →