På plats i Bruksvallarna och säsongens första tävlingar. Känns kul och spännande! Efter hundratals timmar av träning är tävlingssuget minst sagt starkt!

Jag är mycket nöjd med förberedelserna inför säsongen, många träningsläger och enbart 5 sjukdagar sedan den 1 maj har gjort att jag kunnat träna hårt kontinuerligt. Jag började med två omgångar i  Sognefjell, därefter två svängar till Idre, höjdläger i Toblach, Livigno och Val Senales, samt snöläger i bruks i förra veckan. Jag har verkligen utmanat mig själv och höjt ribban både kvalitets- och volymmässigt. Min förhoppning är att detta kommer att avspegla säsongens resultat:) Jag har dock inte skyhöga förväntningar inför helgen. Jag brukar behöva några race i kroppen innan den absoluta toppformen infinner sig. Det ska hur som helst bli fantastiskt kul att få tävla. Jag är redo, nu kör vi!

 

Mvh

Maria

IMG_1109

 

Share →