Tja!

Hösten har denna vecka gjort intåg på riktigt med fina färger i skogen men också lite kallare och mörkare. De innebär bara att vintern närmar sig!

Jag har haft en riktigt bra träningssommar och tränat mer än någonsin! Förhoppningsvis ska de visa sig till vintern. Jag har sen förra säsongen lagt om träningen lite och kört mer mängd och lite mindre fart. Men från nu och framåt är det dags o börja få in mer kvalitativa intervallpass. Denna vecka blir därför min första intervallvecka där jag ska klämma in 6st intervallpass. Det blir Skidgång, löpning, stakning, skejt! hmmm.. och klassiskt. Att jag väljer att variera så mycket mellan intervallpassen, beror på att för att kunna hålla bra puls på intervallerna så får man inte vara för sliten muskulärt. Då är de bra att köra olika aktiviteter så man hela tiden jobbar med relativt fräscha muskler.

Jag kommer fram till säsongen försöka lägga in 1 fartperiod/månad. Jag kommer även att lägga lite extra krut på styrketräning framöver då jag har en del att hämta där.

Träna på!

/Linus

2015-09-10 12.32.37

Share →