Hej allesammans!

Hade en riktigt taskig vecka förra veckan med lätt förkylning som kom lite olämpligt så jag missade stora delar av lägret i Torsby. Jag fick ändå 3 pass där och de va skönt o komma på snö för o få lite skidkänsla. Det är ganska stor skillnad på rullskidor och skidor och de kändes i början att de va ett tag sen sist. Första halvtimmen hade jag riktigt dåligt fäste men efter att man fick ordning på tyngdöverföringen så satt skidorna som en ”smäck” ! Åkte på mina R-skin från Rossignol och dom funkade kanon i tunneln, kan verkligen rekomenderas!

Nu väntar några veckor med fortsatt barmarksträning innan de blir till o börja leta snö. Tänker att jag ska försöka få till ett par svängar till Idre och Grönklitt innan de sedvanliga lägret och tävlingarna i Bruksvallarna!

De närmar sig!

 

Hade gött så hörs vi!

 

Share →