Torsbylägret blev kortare än vad jag hade räknat med, redan på morgonen andra dagen vaknade jag med halsont och täppt näsa. För min del var det då bara att packa väskan igen och vända tillbaka hemåt. Väldigt tråkigt då jag hade sett fram emot att träffa och träna med teamet. Men så är det, det är bara att blicka framåt och se fram emot snölägret som kommer om några veckor.

Nu har jag kommit igång ordentligt med träningen igen efter sjukdomen och det känns bra. Blivit en hel del rullskidor men också endel löppass.

Nu är det snart november och inte långt kvar tills tävlingarna drar igång. Spännande!
Nu är det bara att vänta på det vita guldet som jag hoppas inte dröjer allt för länge innan det faller ner på marken.
Medan jag väntar på snö i naturen så tror jag det blir en tur till Torsby ett par dagar om ett par veckor. Skulle vara bra att få några pass i tunneln på snö.

Ha det bra!

/Olivia

Share →