Tja!

Veckan efter La Sgambeda så va jag sjukt sliten. Fick vila 3 dagar! Vet inte om de berodde på höjden, anspänning eller resan men förmodligen en kombination. De va inte för än på fredagen efter som jag kände mig som människa igen.

I helgen va de så dags för gammal hederlig jaktstart i Älvdalen. En tävlingsform som de tävlas i allt för sällan. Vi åkte 10km skejt på lördagen med ett 56 man stort startfält. Jag är ingen storskejtare men fick till ett bra lopp och lyckades hålla stumbenen borta 5km iaf sen blev de tufft sista 5 men höll ihop de bra tycker jag. 15e plats blev de första dagen med 1,20 upp till storskejtaren Jimmie J.

Dag 2 var det 10km Klassiskt jaktstart och vi gick ut 4st inom 4sek så de va tajt! Det är en ganska flack men kurvig bana i Älvdalen så jag valde att staka banan på skejtskidor. Tycker jag hade ganska bra känsla och kunde plocka 2 placeringar till en 13 plats totalt.

Nu i veckan har de blivit lite mer träning igen men också passat på o jobba lite mer.

Drar till Skåneland i helgen för julfirande så försöker passa på o åka så mycket skidor som möjligt i veckan!

 

Höres!

/LInus

Share →