Tja där hemma i regnet!
Söndagens race i Seefeld började lite olyckligt för mig då jag efter 5km helt självförvållat bröt staven. Tappade ca 2min på de och sen va de bara o börja jaga! Tyckte jag hade ganska bra flyt första varvet och kom ganska tidigt ifatt Hanrik Alm. Vi hade sen bra sammarbete och plockade ganska mycket folk. Men de blev lite för lågt tempo i vår ensamhet för att vi skulle få till nå bra placering.
Höll ändå ihop loppet hyfasat men såklart surt att inte få chansen o va med o kriga längre upp.

Nu har vi förflyttat oss till Toblach/Dobbiacco och efter en välbehövlig vilodag igår blev de idag 90min skate på wc-baanorna och på lördagens tävlingsbana. Hade sjukt låg puls och de känns att kroppen behöver mer återhämtning.  Blir ganska lugn träning i veckan för o ladda för lördagen! Loppet är pga snöbrist förkortat till 32km vilket känns bra efter 2 riktigt tuffa lopp!

Lite bilder på hur vi har de..

image

image

image

image

Höres!
Linus

Share →