Säsongens stora mål Vasaloppet är avklarat och jag är nöjd med min insats. Kroppen kändes seg i början av loppet men kom igång mer och mer efter vägen. Från hökberg och in hade jag mycket krafter och kunde plocka några placeringar på den sträckan. Blev 22a dam och körde på 4timmar och 56min och blev ca 40min efter damtäten.

Efter Vasaloppet har jag haft uppehåll med tävlingar, nästa tävling blir Årefjällsloppet nu på lördag.
Så dom här veckorna efter Vasaloppet har jag kunnat träna på hårt och mycket och försökt bygga upp formen till dom tävlingarna som är kvar den här säsongen.
Det är perfekt att man har ånnaboda bara 2mil hemifrån som fortfarande har 3km konstsnö att erbjuda. Det är väldigt bra att det finns när det fortfarande är tävlingar kvar.

På torsdag åker vi upp till Åre och på lördag är det som sagt dags för Årefjällsloppet. Det blir första gången jag kör det loppet så det ska bli kul att komma dit och köra. Har hört att det är ett tufft lopp med endel backar, så jag tror och hoppas att det ska passa mig.

Helgen efter Årefjällsloppet ska jag köra Nordenskiöldsloppet. Ett 22mil långt lopp som går från Jokkmokk till Kvikkjokk och tillbaka. Det kommer bli en riktigt utmaning men jag ser verkligen fram emot det.
Hörs mer om det efter Årefjällsloppet.

Ha det bra!

/Olivia

Share →