Snöskor är perfekta för att pulsa runt i snön med

Här på Skistart hittar du snöskor som är perfekta att ha när du ska ge dig ut och promenera i snö. Vi säljer snöskor från TSL Outdoor. TSL är ett av de marknadsledande varumärkena inom snöskor som förknippas av en genomgående högkvalitet genom alla sina produkter. Snöskor är mycket praktiska och ger en skön gångkänsla, de är lätta att ta på och av samt så tål skorna de tuffa utmaningar du kan vilja ge dig ut på. Den vanligaste användningen av snöskor är inom äventyr och vandring, jakt och fiske när man skall färdas längre sträckor i djup snö där ett par skidor inte lämpar sig.

Snöskor är inte bara praktiska att ha om du råkar hamna i djup snö, snöskovandring är även ett fantastiskt nöje som ger bra motion. Det är även den näst största vintersporten i Frankrike efter den så klart mycket populära alpina utförsåkningen. I alperna arrangeras det årligen stora sprintlopp för snöskolöpning.

Dagens utbud av snöskor är mycket utvecklat, med en stor valbarhet beroende på vad du är ute efter och hur många kilogram de behöver klara av. Men så har snöskorna också flera tusen års utveckling bakom sig från de första skomodellerna som tillverkades av en stomme i trä och råhud som bands fast som ett rutnät.

När du ska köpa snöskor är det framförallt viktigt att du ser till att hitta en modell som sitter bra på foten, har bra grepp i snön och framförallt är anpassat efter din viktklass. Viktigt att tänka på är även inkludera vikten för packning i den totala vikten.

Så funderar du på att köpa snöskor så kolla in vårt utbud av TSL-snöskor!

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…