Längdskidor paket - Skidpaket ihopsatta av oss som kan längdskidor!

Här finner du längdskidor paket. Det vill säga kompletta paket för längdskidåkning från de bästa tillverkarna. Detta inkluderar längdskidor, bindningar och pjäxor från bland annat: Alpina, Atomic, Fischer, Karhu, Madshus, OneWay, Peltonen, Rossignol, Rottefella, Salomon och Skigo.

Ett längdskidpaket består av längdskidor med förmonterade bindningar samt pjäxor. Så det enda du behöver köpa till för att vara redo för längdskidspåret är ett par stavar. Vi har färdiga skidpaket med längdskidor för alla nivåer och för kvinnor / damer, män / herrar och barn / juniorer så du kan vara säker på att hitta rätt skidor för just dig, oavsett om du letar paket med längdskidor skin, vallafria längdskidor eller klassiska längdskidor sller skate längdskidor. Om du vill köpa en annan pjäxa eller bindning än vad som ingår så är det bara att meddela oss detta genom kommentarsfältet vid betalningen. Då ser vi till att du får den utrustning du vill ha och så kontaktar vi er för eventuell prisskillnad.

Här finns självklart längdskidor paket med vallafria längdskidor, eller så kallade skinskidor, längdskidor skin. Vallningsfria skidor finns från t.ex. Fischer, Madshus, Atomic, Salomon, Rossignol m.fl.

Vi har självklart längdskidor paket klassiska, längdskidor paket skate och självklart längdskidor paket vallafria, längdskidor skin och även stakskidor i paket 

Vi har en mängd färdiga paket, men skulle du ända vilja göra ditt eget paket så köp en pjäxa för över 2000 kr och längdskidor för över 3500 kr så bjuder vi på  bindning för ett värde av 600 kr.

För att underlätta för dig att hitta rätt skidpaket till din längdskidåkning så har vi valt att dela in våra längdskidor i de fyra kategorierna:

 • Sportlov - De enklaste längdskidorna som är för dig som enbart åker en till två veckor per år.
 • Bra - För dig som är motionär och som vintertid åker en till två dagar i veckan.
 • Bättre - för dig som åker ett par gånger i veckan med sikte på Vasaloppet.
 • Bäst - För dig som inte nöjer dig med något annat förutom det bästa! Här finns de finaste skidorna med bästa belagen och för er som åker regelbunden basis.

  Undrar du hur vi kan plocka ut längdskidor åt dig även om vi inte finns på plats?
  Eller hur vi jobbar med att strukturera längdskidorna? Titta gärna på filmerna nedan; 

 

-65%
-34%
-36%
Visar sida 1 av 3
 • 1
 • 2
 • 3
 • Visar sida 1 av 3
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…