Här på Skistart hittar du pulsklockor från Garmin, Suunto, Polar

och vårat eget märke Skistart förstås

Oavsett om du är nybörjare eller elit så ger en pulsklocka dig möjlighet att förbättra din träning och nå bättre resultat. Forskning har visat på att en varierad träning ger bästa resultat och med en pulsklocka så kan du mäta upp din maxpuls och sen träna med olika intensitet utifrån din maxpuls. Pulsklockor, eller så kallade pulsmätare, funkar så att man fäster ett band kring bröstkorgen som fångar upp hur snabbt hjärtat slår. Denna information skickas sedan vidare till klockan som i realtid ger dig denna information så att du kan förhålla dig till den i din träning.

Här hittar du allt från enklare modeller till mer avancerade pulsklockor med GPS som har förprogrammerade pulszoner och kan berätta för dig om du tränar konditionen eller mest bränner fett. Ofta skiljer sig även billigare och dyrare modeller av pulsklockor på hur mycket nyttig information du kan få ut om ditt träningspass och hur mycket som lagras samt om det går att föra över till dator.

Så när du funderar på att köpa en ny pulsklocka bör du kolla in vårt utbud! Kontakta oss om du har frågor kring hur de olika modellerna av klockor skiljer sig eller vill ha tips och råd inför ditt köp.

Nyhet
Nyhet
-24% Garmin Forerunner 245 Music - Träningsklocka till löpning
-20%
-20%
-17% Garmin Venu Granite/Silver - Träningsklocka för både damer och herrar
Visar sida 1 av 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…