Här hittar du all utrustning som du kan tänkas behöva för gång och löpning.

Båda dessa träningsformer är skonsamma mot kroppen och passar alla. Detta oavsett om du är nybörjare eller elit. Nyckeln till att kunna njuta av löpning och gång samt i möjligaste mån undvika skador är att ha ett par bra skor. Utöver skorna så finns det en mängd annan utrustning som förhöjer din träningsupplevelse som till exempel anpassade löparkläder, drickabälten, reflexvästar och gångstavar och mycket annat. Allt för att du ska få ut maximalt med nytta och nöje av din träning.

Under sommarhalvåret så är det gynnsamt väder och underlag för att du skall få ut så mycket som möjligt av din träning. Både löpning och gång är träningsformer där man på kort tid kan förbränna mycket kalorier samtidigt som man förbättrar sin kondition. Det finns flera olika träningsprogram som är till för att du skall förbättra din löpning eller gång och vilket som passar dig beror på vad du vill ha ut av din träning. Översiktligt så kan man antingen träna i intervall eller på distans. Ett par bra skor är det centrala och det är viktigt att du hittar de skor som passar dina fötter bäst. Alla fötter är inte lika. För dem som pronerar, alltså där fotsulan vrids lateralt/vinklas in, så är det viktigt med skor som kompenserar för detta för att man inte skall få värre pronation eller problem med knäna. För dem som har dåliga knän så blir det ännu viktigare med en bra dämpning i skorna för att avlasta knäna som annars slits av de upprepande stötarna från stegnedsättningen.

Det har på sistone blivit mycket populärt med deltagande i större lopp inom löpning. De två största tävlingarna i Sverige är Stockholm Maraton, 42 km, och Göteborgsvarvet, 2.1 km, vilka är perfekta mål att sikta mot när man vill komma igång med sin träning. Denna typen av mål gör det extra enkelt att motivera sig till träning.

Här nedan visas samtliga produkter från Löpning / Gång, oavsett underkategori.
Om du endast vill visa produkter från en speciell underkategori, välj denna kategori till vänster eller i huvudmenyn.

-42%
Visar sida 1 av 42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 42

Bästsäljare

-30% Saucony Peregrine 8 Ice+ Men
-40%
-30% Saucony Mad River Tr 2 Spikes Men är en greppig trailsko som du kan anpassa efter dina förutsättningar och preferenser.
-28%
-20% Coxa Wr1 - En unik midjeväska till dam och herr från Coxa.
-17%
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…