Löpning

Nyhet
/images/product/medium/81779.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81780.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81781.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81782.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81783.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81784.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81785.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81786.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81787.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81788.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81789.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/81790.jpg
False
-30%
/images/product/medium/79377.jpg
Cayenne
True
Nyhet
/images/product/medium/79375.jpg
LightPlum
True
-20%
/images/product/medium/79215.jpg
False
-26%
/images/product/medium/79214.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/80064.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/80063.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/79374.jpg
DarkNavyBlack
True
-20%
/images/product/medium/79217.jpg
False
-25%
/images/product/medium/79364.jpg
DarkNavyLava
True
Nyhet
/images/product/medium/80055.jpg
False
-30%
/images/product/medium/79367.jpg
Fog
True
Nyhet
/images/product/medium/80046.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/80114.jpg
False
-25%
/images/product/medium/79370.jpg
DarkNavy
True
Nyhet
/images/product/medium/78531.jpg
False
-25%
/images/product/medium/79216.jpg
False
-25%
/images/product/medium/79368.jpg
DarkNavy
True
Köp 3 - 50% på 1
-25%
/images/product/medium/79362.jpg
Plum
True
-25%
/images/product/medium/79371.jpg
DarkNavy
True
Köp 3 - 50% på 1
-20%
/images/product/medium/79372.jpg
DarkNavy
True
-30%
/images/product/medium/79376.jpg
Lava
True
-25%
/images/product/medium/79378.jpg
False
-25%
/images/product/medium/80084.jpg
SolidWhite
True
-25%
/images/product/medium/80080.jpg
False
-20%
/images/product/medium/79360.jpg
False
-21%
/images/product/medium/79222.jpg
False
-25%
/images/product/medium/79366.jpg
DarkNavyBlack
True
-25%
/images/product/medium/79369.jpg
LightPlum
True
Köp 3 - 50% på 1
Visar sida 1 av 41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 41

Allt för löpning och trailrunning

Oavsett om du siktar på Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet eller bara närmsta skog är utrustningen du väljer viktig för att du ska kunna maximera din löpning. Löpning i sig är dessutom en mycket bra träningsform för längdskidåkare som vill hålla igång kondition och styrka i viktiga muskelgrupper under årets varmare månader. Nyckeln till att du både ska kunna prestera och njuta av ditt löppass är ett bra par löparskor, men även anpassade löparkläder, löparstavar, löparryggsäckar och löparklockor är viktiga för att förhöja din träningsupplevelse. Här hittar du allt du behöver för att göra din löptur så lyckad som möjligt, från kända märken som 2XU, Hoka One One, Odlo och Salomon.

Löparskor för alla underlag

Dina löparskor är A och O för en lyckad löptur – först när fötterna är bekväma kan du fokusera helhjärtat på din prestation. Hos oss hittar du ett brett utbud av löparskor för alla typer av underlag. Springer du helst på små skogsstigar eller i miljöer med tekniskt avancerad terräng kan ett par trailrunningskor vara rätt val för dig. Vi har även löparskor för asfalt, grus och hårda underlag som passar dig som springer långa sträckor i stadsmiljöer eller på landsvägar. Är du en person som föredrar att löpträna utomhus även på vintern istället för att trängas på gymmet, finns dubbade löparskor som ser till att du får bra grepp på blöta och hala underlag.

Löparkläder för en bekvämare löpning

Bra löparkläder har många krav att uppfylla. Utöver en bekväm passform och snygg design, får de gärna vara tillverkade av ett fukttransporterande material som håller svetten borta även under långa pass. Vid behov är det också ett plus om kläderna har till exempel vattenavvisande eller isolerande partier, så att du håller dig torr och varm under årets kyligare månader. Slutligen kan även detaljerna göra stor skillnad. Fundera över vad du tycker är viktigt – huva för eventuella regnskurar, dragkedjeförsedda fickor för mobil och nycklar, eller kanske en hög krage som skyddar mot ihärdig vind? Oavsett vilka löparkläder du letar efter, hittar du bl.a. löparjackor, löpartights, löparshorts, löparvästar och löparstrumpor här på Skistart.com.

Praktiska löparryggsäckar

Utrymme för vatten och energibars vid långdistanslöpning, förvaring av nycklar och mobil under vardagslöpningen eller plats för ombyte för dig som gärna springer till jobbet? En löparryggsäck kan uppfylla flera olika behov och blir snabbt en given löparkompanjon när du väl provat. Löparryggsäckarna är konstruerade för att sitta nära kroppen så att du slipper packning som studsar på ryggen. Vanligt är också att de är tillverkade i ett följsamt material för att ge dig bästa passform och rörelsefrihet, samtidigt som fickor och vätskesystem ser till att du får med dig det du behöver. Vi har löparryggsäckar i olika storlekar och prisklasser så att du kan hitta en modell som passar dina behov.

Löparstavar för längdåkare

Ett par löparstavar är ett bra tillbehör för dig som åker längdskidor. Stavarna ser till att aktivera bålen under löpturen, vilket gör att du tränar upp muskler som sedan kommer till användning när du ger dig ut i längdspåret. Löparstavarna kan även komma till användning om du ägnar dig åt skogs- eller fjällöpning där underlaget är allt annat än jämnt. De hjälper dig att hålla balansen och håller kroppen stabil. Om inte annat är stavarna något du kan ta till för att variera träningen och minska belastningen på knän och leder. Perfekt om du vill prova på skonsammare löpning!

Löparklockor och multisportklockor

En bra löparklocka kan vara din bästa vän under alla möjliga träningspass och kallas därför ofta för multisportklocka. Förutom att hålla koll på distanser, tider och förbrukade kalorier, har dessa klockor ofta en mängd avancerade funktioner som till exempel förinlästa träningsprogram för längdskidåkning, cykling och styrketräning. Många modeller erbjuder även utökad hälsoövervakning som låter dig hålla koll på bland annat energinivåer och sömnkvalitet. En avancerad löparklocka kan därför hjälpa dig förbättra din hälsa i flera avseenden, men självklart finns det även enklare modeller som främst är anpassade för att göra dig till en bättre löpare.

Löparbälte – bär med dig det viktigaste

Ibland är det svårt att veta vart man ska göra av mobil, nycklar och andra småsaker under löpturen. Ett löparbälte ser till att du på ett smidigt sätt kan förvara dina viktigaste prylar eller kanske bära med dig en mindre vattenflaska. Det är ett perfekt tillbehör för snabba pass till vardags som håller dina prylar i säkert förvar under hela träningspasset.


Laddar…
Laddar…