Vallafria längdskidor, stakskidor och självklart klassiska och skate

Här finner du allt om längdskidor. Vi säljer självklart alla vallafria längdskidor, så kallade "skinskidor". Självklart har vi även stakskidor och klassiska längdskidor och längdskidor för skate. Med lång erfarenhet och genom att bara arbeta med de bästa märkena som Atomic, Fischer, Madshus, Peltonen, Rossignol, Salomon så kan vi med säkerhet säga att du här kan hitta de längdskidor som passar just dig bäst och till ett bra pris. Alla längdskidor vi säljer mäts ut för hand i Eiker-spannmätare och handplockas så de ska passa just dig!

Händer massor på skidfronten nu!
Från att varit mest design byten så börjar leverantörerna nu jobba med mer avanserade dataanalyser, beräkningar på nya material som carbon som gör skidorna mer responsiva, snabbare i aktion i spann och spänst vilket gör att skidorna har aldrig varit mer lättvallade än nu och skidorna har både bättre acceleration och är mer energieffektiva. Vilket gör att du kommer både längre och fortare fram på samma prestation.

Vi har det bästa utbudet av längdskidor skin, längdskidor vallafria, längskidor skate, längdskidor classic.

Vi är så säkra på att vi gör ett bra jobb så att vi har infört en Spanngaranti och Nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om ni inom 90 dagar inte är nöjda med skidorna så byter vi dem åt er! På så sätt kan du som kund på Skistart testa att det verkligen är rätt längdskidor för just dig. Först när du är nöjd, då är vi nöjda.

Köper du längdskidor + bindning monterar vi självklart bindningen åt er utan extra kostnad!

Hos oss hittar du längdskidor oavsett om du är nybörjare, letar skidor för sportlovet, vill ha vallafria längdskidor, ska åka tjejvasan, kortvasan, vasaloppet eller är elit. För att underlätta för dig att hitta rätt skidor till din längdskidåkning så har vi valt att dela in längdskidorna i de fyra kategorierna:

  • Sportlov - De enklaste längdskidorna som är för dig som enbart åker en till två veckor per år.
  • Bra - För dig som är motionär och som vintertid åker en till två dagar i veckan.
  • Bättre - För dig som åker ett par gånger i veckan med sikte på Vasaloppet.
  • Bäst - För dig som inte nöjer dig med något annat förutom det bästa! Här finns de finaste skidorna med bästa belagen och för er som åker regelbunden basis.

Vi har ett brett utbud av längdskidor för både skate och klassisk åkning, för att valla eller vallafria längdskidor så kallade längdskidor skin, för herr, dam och barn i alla prisklasser. Så välkommen att kolla in våra längdskidor om du ska köpa nya!

Undrar du hur vi kan plocka ut längdskidor åt dig även om vi inte finns på plats?
Eller vill du kanske vet hur vi jobbar med våra grundstrukturer på längdskidorna? Titta gärna på filmerna nedan;

 

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…