Klä dig rätt vid löpning! Här finns löparkläder för alla

Vid köp av utrustning för löpning så är det bra att tänka på att det är mycket mer än enbart ett par bra löparskor som är viktigt. I vårt sortiment finner du löparkläder och träningskläder från kvalitetstillverkare som Craft, New Line, Björn Dählie, Dobsom, OneWay, Sealskinz, Skigo och Trimtex. Om du mot förmodan söker en produkt som vi inte har i vårt breda utbud så kontakta oss så fixar vi det åt er.

Här finner du löparjackor, löparbyxor, löpartights och löparhandskar och alla med bra komfort och andningsförmåga som effektivt transporterar ut fukt.

Med ett par bra löparkläder blir löpningen både roligare och effektivare, vilket gör att man kommer ut oftare och njuter mer av sin träning. Under vintern så är det annars lätt att man på grund av kyla stannar inne och undviker att komma ut för att löpa. Men med ett par bra och långa löpartights, en löparjacka och ett par löparhandskar och mössa så är du redo för en härlig och uppfriskande löpartur.

Har du några frågor kring de olika modellerna av löparkläder eller behöver tips och råd, tveka inte att kontakta oss då vi gärna hjälper dig att hitta rätt utrustning för din löpning.

-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
Visar sida 1 av 21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 21

Bästsäljare

-40%
-28%
-42%
-50%
-27%
-30% Kari Traa Liv, sportbh
-22%
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…