Letar du efter skor eller kängor? Då har du kommit rätt!

Här hittar du vårt breda utbud av skor i alla dess former och allt från kända varumärken som La Sportiva, Dryzone, Five Fingers, Haglöfs, Inov-8, Keen, OneWay, Rossignol och Salomon. Vi har mängder av löparskor, fivefingers för barfotalöpningen, promenadskor, vandringskängor och mycket mer.

Vad som är ett par bra skor är mycket individuellt då vissa behöver mer dämpning eller stöd än andra och vissa har supinerande eller pronerande fötter. Vi har skor av alla de typer oavsett om du behöver mycket dämpning eller om du är intresserad av att utveckla din barfotalöpning med ett par så kallade fivefingers. I sistnämnt fall så har man ett steg där man först tar i marken med den främre delen av foten istället för med hälen för att på så sätt låta vaden ta den dämpande stöten istället för knät. Kolla in vårt stora utbud av Fivefingers!

Om du skall ut och vandra så har vi bland annat ett par mycket populära och prisvärda kvalitetsskor från Haglöfs. Med modeller som Observe Q GT, Trail Mid GT SR eller Vertigo GT SR. Vi har även fina skor för klättring och mycket annat!

Så om du behöver ett par nya skor eller kängor för uteaktiviteter så kolla in vårt utbud! Om du är osäker på vilken som sko som passar bäst för dig eller vad som skiljer de olika modellerna åt, kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt skor!

Nyhet
-25% Icebug Torne Rb9 GTX Men - Vattentäta vinterkängor för herrar
-25%
-20% Lundhags Nord Bc- Grön Tur- och skridskokänga med mellanhögt skaft.
-30% Lundhags Tour Bc - Svart tur- och skridskokänga med mellanhögt skaft.
-25% Mammut Ducan Mid GTX Women - Vandringskänga med Gore-Tex för damer
-25%
-25%
-25%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

-20% Alpina Tundra är ett par vandringskängor i unisexmodell
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…