Vallaställ för längdskidor & alpinskidor! Från små bänkvallaställ till stora vallabord

Här på Skistart hittar du bra vallaställ från Kroksta, Swix, Skistart, Skigo och V-Stället. Om du ska valla skidor så är ett vallaställ ett måste för att kunna preparera skidorna på ett bra sätt.

Bland bästsäljarna inom vallaställ så hittar du Flexi och Sprint som är två modeller från Kroksta. Skillnaden på dessa två är att Sprintstället fästes i skidbindningen och passar till bindningar från Rottefella och Salomon. Flexi däremot skruvas fast från sidan utav skidan och passar därför till alla längdskidor men även bra till slalomskidor och turskidor. Om du ska sickla dina längdskidor på Flexi eller Sprint så glöm inte att köpa till sicklingsprofiler. De angivna priserna för detta är för ett par, alltså fram och bak, vilket gör det möjligt att arbeta med en skida åt gången.

Vi på Skistart har tagit fram två egna vallaställ av hög kvalitet som är mycket prisvärda. Ett annat mycket smidigt och praktiskt vallaställ är V-Stället. Det monteras på bänk och tar extremt lite plats vilket gör det till det enklaste vallastället att bära med sig. Utöver dessa vallaställ så har även Swix ett mycket stabilt och bra ställ.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver råd för att välja rätt vallaställ eller om du behöver annan information som rör vallning av skidor, för detta kan vi!

-25%
-25%
-25%
-50%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…