Här hittar du handborstar för din skidvallning från ledande tillverkare

som Swix, Primateria, Red Creek, Skigo, Skistart, Toko och Zipps.

Handborstar används inom vallningen till att rengöra längdskidornas glidytor efter det att glidvalla applicerats eller att man sicklat skidan. Först används en grövre borste för att få bort det värsta överflödet och ojämnheterna av glidvalla och därefter går man över till en finare borste för att polera upp skidan.

Våra egna Skistart-borstar håller mycket hög kvalitet och till marknadens lägsta pris. Det finns ett par olika typer av borstar och det är viktigt att man använder dem rätt.

Skistart tagelborste - Används till att borsta ur strukturen
Skistart stålborste - Används till att borsta ur belaget innan vallning. Utmärkt även att dra några drag när man vallar med hårda paraffiner för att underlätta tagelborstningen. Används även efter sickling. Mässing och kopparborstar har även samma användningsområde.
Skistart nylonborste - Polerar upp belaget efter tagelborstningen, eller som en sista polerande borstning efter sickling och stålborste.

Kontakta oss om du är osäker på vilken/vilka handborstar du behöver för din vallning så hjälper vi dig att välja ut rätt borstar för dina ändamål.

-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…