Här hittar du all utrustning som du kan tänkas behöva för din rullskidåkning.

Detta oavsett om du är nybörjare som aldrig åkt rullskidor eller om du är elitåkare. Vi har rullskidor och tillbehör från alla de stora tillverkarna, vilket gör att du kan hitta det som passar bäst för just dig.

I takt med att längdskidåkning och Vasaloppet blir allt mer populärt så har också intresset för rullskidåkning ökat. Detta då stora delar av Sverige har en mycket kort vintersäsong vilket gör det avgörande att komplettera längdskidåkningen med just rullskidåkning. Det finns även flera stora lopp inom rullskidåkningen som till exempel Alliansloppet vilket är Nordens största lopp för rullskidåkare.

Det finns idag ett stort utbud av rullskidor. Till de främsta tillverkarna av rullskidor hör Elpex, Swenor, Fischer, Marwe, OneWay, Powerslide, Pro-Ski, Skigo och Skike. Rullskidor skiljer sig i pris och utformning. Därför är det viktigt att du innan köp funderar igenom hur du framförallt kommer att vilja använda dina rullskidor och vad du är beredd att investera i ett par nya rullskidor. Bra att tänka på är om du kommer att vilja åka i klassisk stil eller skate samt vilken typ av underlag du framförallt kommer att ha tillgång till. För sistnämnt så är merparten av alla rullskidor anpassade för åkning på asfalt, men det finns även modeller med uppblåsbara däck som är gjorda för åkning på grus- och skogsstigar. 

Här nedan visas samtliga produkter från menyn Rullskidor / Rullskidåkning, oavsett underkategori.
Om du endast vill visa produkter från en speciell underkategori, välj denna kategori till vänster eller i huvudmenyn.

Visar sida 1 av 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 12
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…