Köp rullskidor av oss som kan rullskidor!

Här finner du ett av Sveriges största sortiment av rullskidor med över 50 olika modeller från de ledande tillverkarna Swenor, Marwe, Elpex, Fischer, OneWay, Powerslide, Pro-Ski, Skigo, Skike och Skistart. Allt för att du ska hitta den rullskida som är bäst för just din åkning.

Rullskidåkning är perfekt för dig som vill hålla igång eller stärka formen inför den stundande längdskidåkningen. Rullskidor finns för både klassisk- och skatestil samt med allt från snabba rullskidhjul för bra asfaltunderlag till luftpumpade hjul för rullskidåkning på grusvägar.

Du kan antingen köpa lösa rullskidor eller kompletta och mycket prisvärda paket med rullskidor samt förmonterade rullskidbindningar.

Köper du till bindning ingår montering utan extra kostnad!

Vi har gjort en film där vi går igenom aktuellt sortiment, ta gärna en titt:


Köptips för rullskidor:

Swenor Fibreglass - Den bäst säljande rullskidan år efter år! Med en stomme i glasfiber och en hög kvalité så är det en skida som inte gör någon besviken!

Elpex Wasa 610 - Elpex storsäljande modell. Elpex storsatsar på den svenska marknaden och gör riktigt fina produkter som vi rekommenderar starkt.

Swenor Skate Elite - Den skateskida som säljer bäst år efter år! Swenor har verkligen lyckats även med skateskidan. Finns i en lite billigare variant också.

Skike VX Twin - Skike med luftpumpade hjul för sämre underlag. Går att köra med såväl lös som fast häl. Används med vanlig träningssko/känga.

Powerslide X-plorer - Rullskidor med luftpumpade hjul som används i kombination med vanlig bindning och pjäxor! För sämre underlag än fin asfalt.

Kontakta oss om du har frågor kring hur de olika modellerna på rullskidor skiljer sig eller om du vill ha tips och råd om vilken rullskida som är passande för just din åkning.

-30%
-20%
-40%
-22%
-22%
-24%
-25%
-25%
-15%
-15%
-15%
-15%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…