Brett utbud av stavar för rullskidor! Med asfaltsspets monterad.

Här finner du ett brett utbud av stavar från OneWay, Exel, Skigo, Skistart och Swix till din rullskidåkning, längdskidåkning eller inlines.

Genom att byta ut trugorna på stavarna så går det bra att använda samma stavar till både rullskidåkning och längdskidåkning. Detta då längden bör vara densamma för både rullskidor och längdskidor. På vintern är du närmare underlaget men har en stavspets som sjunker ner och på sommaren är du längre ifrån underlaget men har en stavspets som stannar på asfaltsytan vilket gör att det jämnar ut sig när det kommer till längd på stavarna för de två skidgrenarna. Om du ska köpa stavar för klassisk åkning bör du välja en längd som är 0,85 * din kroppslängd och avrunda nedåt till närmsta 5 cm. För skateåkning bör du istället ta 0,9 * din kroppslängd och avrunda nedåt.

Köptips för stavar:

Skistarts rullskidstav - Stav i aluminium. Speciellt framtagen för åkning på sommarhalvåret. Ej lika känslig för stötar som vanliga carbonstavar.

Skistart 100 % carbonstav - Utmärkt stav till såväl vintern som sommaren. Lättviktare i 100 % carbon, dock känsligare för stötar om man faller på asfalt. Till specialpris om man handlar annat för över 1000 kr

Tänk på att alla rullskidstavar säljs i par. Så i kassan anger du ”Antal 1” för att få ett par stavar.

-40%
-30%
-40%
-30%
-25%
-15%
-33%
-43%
-55%
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…