Här finner du rullskidhjul och reservhjul till rullskidor

Allt från ledande tillverkare som Eagle, Elpex, Marwe, OneWay, Powerslide, Pro-Ski, Skigo, Skike, Skistart och Swenor.

Vi har allt du kan tänkas behöva för din rullskidåkning inom rullskidhjul som till exempel snabba tävlingshjul, träningshjul eller tröga hjul samt PU-hjul. Inom rullskidåkning så klassas hjulen på en skala från 1-4. Ett lågt värde innebär ett snabbare hjul och ett högt värde ger ett trögt hjul. För nybörjare så rekommenderas rullskidhjul med normalrull, vilket är klass 2.

Är man ute och åker rullskidor i grupp där samtliga är jämnbra så är det bra att tänka på att alla har samma hjulklass då det annars leder till stora avstånd mellan åkarna alternativt att vissa ej får ut lika mycket av träningen medan vissa får åka på rejält för att hålla samma tempo.
Åker man i grupp är det även viktigt att ha samma modell på rullskidor ofta då olika 2or från olika märken rullar olika snabbt! 

Om du mot förmodan saknar något i vårt utbud av hjul till dina rullskidor, så ta kontakt med oss så fixar vi hem det åt er.

Letar du andra reservdelar än hjul till dina rullskidor? Se då undermenyn "Reservdelar" där du hittar bromsar, kullager, stommar, gafflar m.m.

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…