Här finner du sportglasögon till din längdskidåkning eller rullskidåkning

från Casco, Bliz, Craft, Rudy Project, OneWay, X-Kross och Skistart.

Där de två förstnämnda är landslagsåkarnas favoritmärken! Dessa glasögon kan du så klart använda till andra sporter och aktiviteter också och inte bara som skidglasögon. Många av modellerna av sportglasögon kommer med flera linser så att du själv kan anpassa färgen efter rådande ljusläge.

Vi har även sport- och skidglasögon med fotokromatiska linser som ändrar färg av sig själv! Några exempel på populära modeller med fotokromatiska linser är Casco Nordic Vautron Competition, Bliz Pursuit XT och Salice Racing.

Kort om några av våra mest efterfrågade sportglasögon:

Bliz som är ett märke du ofta ser på landslagsåkarna i tv! Glasögon till bra pris och med utmärkt kvalité!

Casco ser du även på landslagsåkarna, med en stor majoritet i skidskytte! Casco's skärmar är väldigt smidiga då de går att fälla upp snabbt!

Rudy Project gör glasögon av otroligt hög kvalité och för dig som kräver det absolut bästa!

Salice gör även de snöskärmar och går att fälla upp enkelt och snabbt. Billigare än Casco och passar till exempel utmärkt för er som vill ha vanliga glasögon under!

Skistart vårt eget märke, bra kvalité till lägsta pris! Dessutom specialerbjudande när du handlar annat för över 1000:- får du handla dessa för endast 199:-/st (Normalt kostar de redan låga 349:-/st)

X-Kross har ett komplett system med anpassade linser för olika sporter, till en och samma båge. X-Kross unika Winter-linser håller imman borta och det finns också en smart insatsbåge för slipning.

Om du behöver råd och tips kring vilka sportglasögon som passar bäst för just dig och dina aktiviteter så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig rätt.

-16%
-19%
-18%
-20%
Nyhet
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2
Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…