TSL

TSL - Snöskor för alla!

 
TSL är en världsledande utvecklare och tillverkare av tekniska snöskor. Företaget startade i Annecy i Frankrike 1981 med idéen om att vidareutveckla dåvarande snöskor i trä till något unikt. Med utgångspunkt i den traditionella träformen började TSL tillverka snöskor av komposit. Med komposit som stomme kunde man anpassa snöskon efter olika behov och TSL innehar flera patent, bl.a. Step-in, Up & Down System, osv.
Idag är TSL världsledande inom snöskor och tillgodoser marknaden med snöskor i både komposit och aluminium. Det finns ett antal modeller som passar olika behov. Allt från de mest avancerade snöskor för vuxna till de mest enkla för barn. Och all tillverkning sker i egna fabriker i Frankrike och USA.
 
Om Snöskor:
Snöskovandring är väldigt stort i Alperna där de används some en aktivitet vid sidan av t.ex. skid- och längdspåren. Många använder de som motionsredskap, vid skidtävlingar, eller ehlt enkelt till och från butiken. Världens största snöskolopp arrangeras i Italien med över 5.000 deltagare!

http://www.tsloutdoor.com/

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…