Newline

Newline - Löparkläder och sportkläder

Newline är ett danskt varumärke som grundades 1981. Dess fokus är på löparkläder.

Idén att skapa funktionella sportkläder föll faktiskt ner från himlen. Efter en lång karriär inom danska militären upptäckte Newline´s grundare att när han hoppade fallskärm och föll ner genom ett moln, så blev kläder helt blöta, medan fallskärmen var helt torr. Detta gav inspirationen att tillverka den första löparoverallen i syntetiskt fallskärm material som torkar snabbt, är lätt i vikt och väldigt slitstarkt. Därmed så föddes den första högtekniska löpoverallen !

Allt sedan dess, i över 30 år har vi utvecklat våra produkter där basen alltid är vind-och vattenmotstånd, svett transport och andningsförmåga, kyla och termisk effekt och vikt.

Tillsammans med högsta kvalitet i material och tillverkning är detta fortfarande DNA av våra produkter. Som en följd av den fortsatta förbättringen har vi nu lagt aktiva fysiologi till vår DNA med tyger och design som stödjer och hjälper musklerna att fungera ännu bättre under träning. Vår långa erfarenhet har utvecklat vår kunskap om att skapa de bästa produkterna. Vi ser det som vårt mantra att hitta de bästa möjliga materialfiberna runt om i världen för att skapa våra funktionella produkter från början. Vi bygger vår plagg med filosofin att göra vad en löpare behöver. Inget mer - inget mindre ! Detta är vår garanti till dig. Precis som från början med fallskärmstyget. Allt skapas med ett enda mål - att ge dig den bästa upplevelsen.

-49%
/images/product/medium/46182.png
Red
True
Newline Core Vest Women - Vindtät väst som är skön och funktionell. Perfekt för löprundan.
-49%
/images/product/medium/46172.jpg
False
Newline Base Black Airspeed Shorts Women - Funktionella shorts med unik design.
-48%
/images/product/medium/46174.png
False
Newline Core Coolskin Singlet Women - Sommarlinne i ett material som väger lite och med utmärkt fuktavledning.
-45%
/images/product/medium/46176.png
White
True
Newline Core Coolskin Tee Women - Funktionströja med överlägsen fuktavledning för sommarens aktiviteter.
Laddar…
Laddar…