21 93 76 70 (08.00-16.00)
 Vurdering på Prisjakt:
 9.21 / 10
Läs våra omdömen

Velkommen til Skistart.com - Din skibutikk på nettet!

13%

Garmin InReach SE+ Yellow Nödsändare skickar SMS via satellit när man är i nöd (utan kartor)

Garmin InReach SE+: GPS med inbyggd nödsändare.


Klikk her for mer informasjon
Pay kr 178/month

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 4 511

Akkurat nå: kr 3 937

Vanlig pris: kr 4 511

Akkurat nå: kr 3 937

Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin InReach SE+.

Du kan bege dig utanför nätet, men är aldrig utom räckhåll – så länge du bär en inReach SE+ eller inReach Explorer+. Dessa handhållna satellitkommunikationsenheter är utformade för friluftsentusiaster som vill ta sig längre bort och uppleva mer – utan att kompromissa med sina nära och käras sinnesro. inReach möjliggör kommunikation, platsdelning, navigering och viktiga SOS-funktioner för alla som älskar att komma bort från allt, på mark, på vatten eller i luften, från vildmarksupplevelser till internationella äventyr.

Utforska var som helst. Kommunicera överallt.

Med hjälp av den Iridium-satellitnätverket globala täckning kan du med dessa bärbara allroundenheter utbyta sms med alla mobiltelefonnummer eller e-postadresser var som helst, medan du använder GPS för att spåra och dela ditt reseförlopp. Du kan också posta till sociala medier eller till och med kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.

I händelse av en farlig situation kan du också använda inReach till att utlösa ett SOS-meddelande till övervakningscentret GEOS dygnet runt, skicka sms fram och tillbaka om vilken nödsituation du befinner dig i och ta emot professionella råd och bekräftelse när hjälp är på väg.

När du reser utomlands finns det många saker att tänka på för att göra din resa till ett fantastiskt äventyr. Du kan vara lugn när du reser med vetskapen om att du har konstant täckning, att du kan prata med släkt och vänner eller ringa in en räddning och alltid veta exakt vad kostnaderna blir – tack vare inReachs serviceplaner. Känn dig alltid uppkopplad och säker, fri att utforska det okända.

 

 

Ingen mobilsignal? Inga problem.

inReach SE+ och Explorer+ ger dig alla verktygen för att vara helt uppkopplad. Du behöver inte oroa dig för att inte vara inom räckhåll för mobiltelefonsignaler – eller vad som händer i många fall vid sporadisk täckning i perifera zoner eller områden utan täckning. Din inReach-kommunikationsenhet fungerar överallt, du är aldrig utan täckning och aldrig utom räckhåll.

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det.

GEOS är världsledande inom nödlarmslösningar och övervakning. De har stöttat räddningar i mer än 140 länder och räddat många liv under processen. Och de finns tillhands dygnet runt, året runt för att svara på SOS, spåra din enhet och meddela rätt kontakter och räddningspersonal i ditt område. Därefter, när hjälpen är på väg, fortsätter GEOS att skicka sms fram och tillbaka med dig med uppdateringar och viktig information tills situationen är löst.

 

Spåra och dela din position

Slå på spårningsfunktionen i din inReach SE+ eller Explorer+ och låt släkt och vänner följa dina framsteg på sina datorer och mobila enheter med hjälp av den webbaserade MapShare®-portalen. inReach-enheten skickar waypoints vid förvalda tidsintervall, så att följare kan spåra din position online. Du kan även bjuda in familj och vänner hemma att använda MapShare för att pinga din inReach-enhet och se din GPS-position, spåra dina rörelser och utbyta meddelanden under resan. Du kan också bädda in din MapShare-sida på en blogg, hemsida eller sociala medier.

 

Para ihop med en mobil enhet

För ännu mer kapacitet och bekvämlighet synkar den kostnadsfria appen Earthmate® dina inReach-enheter via Bluetooth® med din kompatibla Apple®- eller Android-enhet1 så att du har tillgång till obegränsade kartor och flygbilder. Dessutom kan du med Earthmate enkelt använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten. För enklare meddelanden kan du även synkronisera din inReach-enhet med telefonens kontaktlista för att nå vem som helst, var som helst – med färre knapptryckningar.

Väderinformation var som helst

Den valfria inReach-väderprognostjänsten tillhandahåller detaljerade uppdateringar direkt till inReach-enheten, kompatibel smartphone eller surfplatta ihopparad med Earthmate-appen, så att du vet vad du kan förvänta dig längs vägen. Standard-, premium- och marina väderpaket erbjuds. Du kan begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.

Vilken inReach är den rätta för dig?

Som satellitkommunikationsenheter erbjuder både inReach SE+ och Explorer+ identiska meddelandefunktioner. Det är dock på GPS-navigationssidan som skillnaderna blir tydliga. inReach SE+ använder GPS för att ge grundläggande navigering och du kan släppa waypoints, markera viktiga platser och följa ditt förlopp. inReach Explorer+ går ett steg längre och tillhandahåller omfattande navigerings- och spårningsfunktioner som vägleder dig på och utanför allfarvägen, med hjälp av fullfjädrad GPS med förinlästa OpenStreetMap-kartor3 och waypointrutter som kan ses direkt på enheten. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka stigning och sänkning och barometern kan hjälpa till att övervaka lufttrycket, medan den digitala kompassen håller din riktning och hjälper dig att hitta rätt även när det är dålig sikt.

Prisvärda, flexibla satellitsändningsplaner

För att komma åt Iridium-nätverket och kommunicera med inReach SE+ eller Explorer+ krävs ett aktivt satellitabonnemang. Beroende på användningsnivån kan du beställa ett årligt avtalspaket eller en flexibel månadsplan. Läs mer

Obegränsad molnlagring och reseplanering ingår

Alla inReach-enheter levereras med fri tillgång till en molndriven portal för att planera dina resor med rutter och waypoints, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar, uppdatera firmware, länka dina konton i sociala medier, lagra all din platssökningsinformation och mycket mer.

Byggd för den tuffa vildmarken

Tåliga, hållbara, stöttåliga och vattenklassade till IPX7, inReach SE+ och Explorer+ är byggda för att hålla dig igång – oavsett vilken omgivning du befinner dig i. Ett internt, laddningsbart litiumbatteri medföljer som standard på båda enheterna så att du kan räkna med lång batteritid i alla lägen. Ladda via vanlig microUSB-strömkabel eller valfri 12 V-laddare.

 

1 Leverans av SMS-meddelanden kan påverkas av prestandan hos mobiloperatören, vilken kan variera mellan olika operatörer och länder. Det kan leda till att SMS-meddelanden blockeras eller fördröjs. Även om SMS-meddelanden i vissa fall kan påverkas, påverkas inte SOS-meddelanden, spårning och e-postmeddelanden.
2Se Garmin.com/inreachfaq för information om kompatibilitet
3Användningsvillkor för OpenStreetMap ~ Vissa Garmin-produkter innehåller OpenStreetMap-data. Garmins OpenStreetMap-produkter omfattas inte av villkoren i slutanvändaravtalet (EULA), utan omfattas av användningsvillkoren som anges nedan. OpenStreetMap-data är upphovsrättsskyddade av bidragsgivare till OpenStreetMap och omfattas av Open Database-licensen. Rättigheterna till enskilt innehåll i OpenStreetMap-data är licensierade under licensen för databasinnehåll

Ingen garanti ~ Garmins OpenStreetMap-produkter tillhandahålls i befintligt skick och du accepterar att använda dem på egen risk. Garmin och dess licensgivare, inklusive licensgivare, tjänsteleverantörer, kanalpartner, leverantörer och filialer till Garmin och dess licensgivare lämnar inga som helst säkerheter, utfästelser eller garantier, varken uttryckliga eller underförstådda, med härledning från lag eller annars, inklusive, men inte begränsat till, innehåll, kvalitet, riktighet, fullständighet, effektivitet, tillförlitlighet, säljbarhet, lämplighet för ett visst ändamål, användbarhet, användning eller resultat gällande Garmin OpenStreetMap-produkterna, eller att innehållet eller servern är avbrottsfri eller felfri. Garmins OpenStreetMap-produkter är endast avsedda att användas som hjälp vid resa och får inte användas till något ändamål som kräver exakt mätning av riktning, distans, plats eller topografi. Garmin lämnar inga garantier angående kartuppgifternas riktighet eller fullständighet i OpenStreetMap-produkterna.

Bluetooth®-märket och logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Garmin är licensierad. Apple® är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Garmin
EAN 0753759168698
Pris kr 4 511

Skiplukk

For å finne riktige langrennski med riktig spenn, slik at du får mest mulig ut av skiene, bruker vi Eikermålern.

Når du bestiller ski av oss, måler vi skiene i Eiker og merker dem med en klistrelapp som beskriver skiene dine:

 • HBW: Halvvektshøyde
 • FBW: Fullvektshøyde
 • Flex: Sluttspenn målt i %
 • Struktur
 • Smøresoner både for kald og varm boksesmøring og klistersone (ikke på skøyteski)
 • Merke for høyeste spennhøyden og bærekraft (ikke på skøyeski)

Vi kontrollerer glidesonene slik at de stemmer overens og sørger for at spenn og glideoverflater passer til det skiene skal optimaliseres til. Om du f. Eks vil ha en kald, varm eller allround-ski.

Informasjonen som vi merker skiene med er perfekt å gi til oss, hvis du vil kjøpe et par til med samme egenskaper.

Vil du se hvordan vi velger ut skiene med hjelp av Eiker? Se filmen under fra vårt skiverksted:


Vi er helt sikre på at vi gjør en bra jobb og tilbyr derfor også: Fornøyd kunde-garanti og spenngaranti, slik at du kan prøve ski og støvler i ro og mak.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, bytter vi ut produktene innen 90 dager, også om du har brukt dem ute i løypa!

Vi tar kontakt med deg ved tvil om kjøp av langrennski, eller skriv i tekstboksen hvis du vil bli kontaktet.

Hvis vi ikke finner langrennski som passer deg 100 %, kontakter vi deg og tilbyr et alternativ!

Grunnpreparering

Når du kjøper langrennski av oss, kan du velge mellom de forskjellige grunnprepareringsalternativ hvis du vil at vi skal preparere skiene dine!

For glid:

 • Skimateriasikling R-cut
 • Skimateriasikling P-cut av fabrikkslipte ski og polering
 • Skimateriasikling Racestrukturering (Skistarts anbefaling!)
 • Fluorfri preparering (Skimateria racestruktur + fluorfri spesialsmøring som holder i opp til 20 mil, kan med fordel kombineres med hotbox).
 • Kuzminsikling
 • Hotbox-metning av glid (anbefales hvis du skal glidesmøre)

For feste:

 • Montert festesmöretape – et grunnfeste som fungerer bra for deg som ikke vil smøre selv.
 • Opprubbing av festesone og grunnsmøring (Skistarts anbefaling!)

Skistart har jobbet med langrennsski og tilbehør i mange år. Vi sender ut hundrevis av langrennski til fornøyde kunder som endelig får oppleve det fine med langrenn.
Har du spørsmål om hvordan vi arbeider eller vil du komme i kontakt med oss? Klikk på ”Kontakt oss” oppe til venstre på siden!

I denne filmen får du vite mer om de forskjellige grunnprepareringene og hvordan vi jobber i skiverkstedet på Skistart med å preparere dine langrennski.


Produktomtaler

Reviews