219 844 49 (08.00-16.00)
 Vurdering på Prisjakt:
 9.21 / 10
Läs våra omdömen

Velkommen til Skistart.com - Din skibutikk på nettet!

90 dager åpent kjøp - Gratis frakt ved kjøp over 1000 NOK - Moms og toll er inkludert. Dagens luke tilbud BARE i dag til 23.59:
20% På allt från Swix, Odlo, Craft, Kari Traa! KODE: 12JUL18 (fra ord pris) |

Skigo - Skidvalla, stavar och rullskidor m.m.

Christer Majbäck, gammal elitskidåkare och grundare av Skigo berättar:

Vad det gäller Skigo vallasortiment känner jag mig otroligt nöjd och säker på hela produktgruppen. Att vi är det mest använda vallavarumärket på landslagsnivå är väl också ett gott betyg på att produkterna håller högsta och bästa nivå. Tydligheten och enkelheten i sortimentet i samband med högsta kvalitet gör att såväl nybörjare som yttersta värdselit kan hitta de produkterna som de behöver för att utöva sin idrott.

I augusti 2011 inledde jag ett projekt med Nationellt Vintersportcentrum (NVC) och professorer inom kolfiberteknik för att på så sätt utveckla värdens bästa stav. SKIGO Racing stav som jag presenterar i år har de bästa test resultaten på följande parametrar, pendel, vikt, kraftgenomföring och slagstyrka. Testerna är gjorda av NVC som är ett oberoende testcenter i Östersund.

Med stolthet kan jag presentera ”värdens snabbaste” skidåkare och den trefaldige Vasalopps segrare på dessa stavar i år. Teodor Petersson och Jörgen Brink har valt SKIGO!

Rullskidor har blivit en stor sommarträningsform och jag ser en kraftigt ökande efterfrågan på bra och prisvärda produkter. Min målsättning med vår rullskidsatsning har varit att skapa marknadenas mest vinterskidlika åkkänsla på rullskidor som går. Det är med stor glädje jag konstaterar att vi har lyckats med detta och ett riktigt kvitto på det fick jag efter att Daniel Richardsson valde SKIGO rullskidor.

-Det här var den mest skidlika känsla jag fått på en rullskida någonsin och dessutom kunde jag sparka ifrån som på vintern – tack vare den längre stommen, säger Daniel Richardsson. 

Jag lägger fortfarande många timmar och mil i spåren och på vägarna men nuförtiden är det mest i utvecklingssyfte av våra produkter.  

Vare 1 til 36 av totalt 135

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vare 1 til 36 av totalt 135

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4