Garmin Forerunner 935 Tri-Bundle

Förstklassig träningsklocka för löpning/triathlon. Hjälper dig att finjustera din träning och återhämtning så att du blir en bättre idrottare. Extra armband i svart medföljer.
1. Välj Färg
Black With Yellow Straps
2. Antal
Förstklassig träningsklocka för löpning/triathlon. Hjälper dig att finjustera din träning och återhämtning så att du blir en bättre idrottare. Extra armband i svart medföljer.
6495 kr 5115 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Garmin Forerunner 935 är en förstklassig träningsklocka för löpning/triathlon och hjälper dig att finjustera din träning och återhämtning så att du blir en bättre idrottare. Forerunner 935 ger utförlig data om löpdynamik, pulsmätning vid handleden, träningsstatus, FTP, VO2-max och mycket mer samt har en så lätt och bekväm design att du kan bära den hela dagen. Klockan är kompatibel med Garmins serie QuickFit-armband, dvs armband som passar varje evenemang vilket gör att du enkelt kan byta från sportigt silikon till klassiskt läder och till och med exklusiv metall.

Forerunner 935 hjälper dig att ha koll på din träning och återhämtning så att du kan prestera optimalt på ditt tävlings- eller träningsschema. Träningsstatus är ett nytt verktyg för att övervaka prestation som automatiskt utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet. Det nya mätvärdet anaerob träningseffekt öppnar ett kunskapsfönster mot en viktig träningsdimension som talar om hur träningen förbättrar din förmåga att tänja på gränserna. Du kan även se din totala träningsbelastning, som mäter din träningsvolym från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik.

Klockan gör det även enklare att få fram den information du behöver för att förbättra formen. Låt Forerunner 935 mäta avgörande löpningsdata som du kan använda för att analysera dina prestationer. Biomekaniska mätningar såsom kadens, steglängd, markkontakttid och balans, vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd är nyckeln till att förstå din form så att du kan leverera ditt bästa på tävlingsdagen. Dessa mätvärden är tillgängliga med tillägg av en kompatibel pulsmätare eller kompakta Running Dynamics Pod, som du fäster i midjan. Du kan också dra nytta av funktioner som är till hjälp vid cykling och även simträning. I vattnet håller Forerunner 935 reda på distans, tempo, antal simtag med mera. Forerunner 935 har också upp till 24 timmars batteritid i GPS-läge och upp till 60 timmar i UltraTrac batterisparläge. När du använder den som en smartwatch i vardagen får du upp till två veckor på en enda laddning.

Med Forerunner 935 kan du också enkelt variera dig tack vare inbyggda aktivitetsprofiler för löpning (inomhus/utomhus), cykling (inomhus/utomhus), simning (pool/öppet vatten), längdskidåkning, paddelsporter, terränglöpning, vandring, styrketräning och många fler. Med den automatiska multisportfunktionen kan du under hårda träningspass och duathlon-/triathlonlopp växla sport med bara en knapptryckning. 935 är kompatibel med avancerade träningspass för löpning, cykling och även i simbassängen och låter dig skräddarsy dina träningspass och hämta kostnadsfritt fler på Garmin Connect. Du kan sedan granska dina tidigare prestationer i appen eller dela dem med vänner och familj för att få ökad motivation.

När den är ihopparad med en kompatibel smartphone ger dig Forerunner 935 också tillgång till automatiska överföringar till Garmin Connect, ljuduppmaningar, musikreglage och mycket mer. Låt dina nära och kära följa dina löprundor eller cykelturer i realtid med LiveTrack – eller använd GroupTrack som hjälper dig att hålla koll på dina cykelkompisar under resans gång. Du har givetvis också tillgång till smartaviseringar. Pulsmätning vid handleden kan vara ett enkelt val när du vill röra dig obehindrat på tävlingsdagen, men Forerunner 935 ger dig möjlighet att ta del av mycket mer data med tillägget av en kompatibel pulsmätare. En pulsmätare (t.ex. HRM-Run™ eller HRM-Tri™) öppnar för avancerade funktioner såsom mjölksyratröskel och HRV-belastningstestet (heart rate variability).

Med Forerunner 935 kan du med superb GPS- och GLONASS-täckning spåra ännu bättre i mer krävande miljöer än med bara GPS. Dessutom finns det en inbyggd barometer som ger dig höjdinformation i realtid. Vilka aktiviteter kan 935 registrera?Triathlon är bara början, det finns även inbyggt stöd för vandring, rodd, golf, skidåkning, paddle boarding och mycket mer. Precis som du jobbar Forerunner 935 hårt, hela dagen. Den här klockan blir din partner vid återhämtning med aktivitetsmätning hela dagen som registrerar steg, kalorier och sömn. Den är också kompatibel med Garmins utbud av Varia-enheter för ökad medvetenhet vid cykling, inklusive bakåtseende radar, smarta cykellampor och Varia Vision in-sight display. Komplettera din cykel med Garmins pedalbaserade kraftmätare, Vector 2 (dubbelavkänning) och 2S (enkelavkänning). Vector 2 går att para ihop smidigt med Forerunner för att visa kraft, kadens, vänster/höger balans och cyklingsdynamik, som visar hur och var du genererar kraft. 

Få den extra knuff du behöver för att slå gårdagens resultat med Strava-segment i realtid. Strava Premium-medlemmar kan synkronisera löpnings- och cyklingssegment till sina 935 för feedback i realtid under sina aktiviteter. Få aviseringar när segmentet börjar och slutar, visa topplistor och se dina ansträngningar jämfört med ditt personbästa. Med appen TrainingPeaks Connect IQ kan du öppna din dagliga träning direkt på Forerunner 935. Låt sedan enheten vägleda dig genom träningspasset i realtid, komplett med intensitetsmål och intervallens varaktighet direkt från TrainingPeaks. Efter passet kan du automatiskt synkronisera ditt slutförda träningspass tillbaka till TrainingPeaks för detaljerad analys av dina prestationer och mäta dina framsteg mot dina mål.

Detta ingår: 

Forerunner 935 GPS-klocka
1 extra uppsättning armband (svarta)
HRM-Tri
HRM-Swim
Quick release kit
Laddningskabel
Handböcker

Teknisk specifikation:

Skärmstorlek, B x H: 30,5 mm
Batteri: Uppladdningsbart litiumjonbatteri
Skärmupplösning, B x H: 240 pixlars diameter
GPS: Ja
Fysiska mått: 46,7 x 53,9 mm, total längd 254 mm; 13,9 mm tjock
Vikt: 49 g
Skärmtyp: läsbar i solljus, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Batteritid: Upp till 24 timmar i GPS-läge med optisk puls; upp till 2 veckor i klockläge inklusive optisk puls, aktivitetsmätning och smartaviseringar; upp till 60 timmar i UltraTrac-läge
Högkänslig mottagare: Nej
Minne/historik: 64 MB
Baskarta: Nej
3-axlad kompass med HSI: Nej
Pek- och/eller knapplås: Ja
GPS-koordinater: Ja
Ljuduppmaningar: Ja
Sömnövervakning (håller reda på total sömn och perioder av rörelse och vilsam sömn): Ja
Pulsbaserad kaloriberäkning: Nej
Automatiska CourseView-uppdateringar: Nej
Hämtningsbara träningsprogram: Ja
Mäter slaglängd (beräknar exakt avstånd för slag från valfri plats på banan): Ja
Heart rate (real-time during rests, interval and sessions stats during rests, and automatic heart rate download post-swim): Ja (med HRM-Tri™ och HRM-Swim™)
Kompatibel med Varia™-radar (bakåtriktad radar): Ja
SwingTempo (mäter tidsförhållandet mellan baksving och nedsving): Nej
Uppgiftstimer (2, 5, 10, 15, 20 och 30 minuter): Nej 
Fysiologiska mätningar: Ja (återhämtningstid, mjölksyratröskel, FTP, HRV-belastningstest, V02-max för löpning och cykling, förutsägning av tävlingstider, träningsstatus, träningsbelastning, anaerob träningseffekt)
Löpdynamik: (med valbart tillbehör)
Gränssnitt: USB, Wi-Fi® och Bluetooth®
Funktion för löpning/gång: Ja
Ange en mål-/sluttid: Ja
Egna aviseringar: Ja
Anpassningsbar varvskärm: Ja
Stöd för Connect IQ™: Ja (urtavlor, datafält, widgets och appar)
Trådlös anslutning: Ja
UltraTrac: Ja
Simpass: Ja
Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data): Nej
Vibrationssignal: Ja
Virtual Racer™: Ja
Kortkommandon: Ja
Aktivitetshistorik på klockan: Ja
Markkontakttid och balans (visar hur lång tid under löprörelsen som din fot är i kontakt med marken istället för i luften och ger dig möjlighet att kontrollera din löpsymmetri): Ja (med kompatibelt tillbehör)
Automatisk maxpuls: Ja
Kompatibel med Varia Vision™ (skärm som fästs vid huvudet): Ja
Stöd för fart- och kadenssensor (med sensor): Ja
Kompatibel med Vector™: Ja
Pulsvarningar: Ja
Training Effect (anaerob): Ja
Vertikal fart: Ja
CourseView-kartor i fullfärg: Nej
Mjölksyratröskel (genom analys av ditt tempo och din puls beräknas den punkt där musklerna snabbt börjar bli trött: Ja (med kompatibelt tillbehör)
Pulsövervakare: Nej
Anpassningsbara datasidor: Ja
Tävla i en aktivitet: Ja
Sluttid: Ja
Automatisk synkronisering (överför automatiskt data till Garmin Connect): Nej
Konfigurerbara varvvarningar: Ja
Höjdprofil: Ja
PlaysLike-avstånd: Nej
Kompatibel med egna kartor: Nej
Virtual Partner: Ja
VO2 Max: Ja
Anpassningsbara varningsmeddelanden: Ja
Tillbaka till start: Ja
Vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd (graden av ”studs” i din löprörelse och förhållandet mellan fördel och steglängd: Ja (med kompatibelt tillbehör)
Träningsbelastning (kombinerar puls och VO2 Max för att poängsätta din intensitet under 28 dagar för att se till att du befinner dig inom det optimala intervallet för att nå ditt mål): Ja
Höjdmätare med justerbar barometerinställning: Nej
Höljets storlek, B x L x H: 47 x 47 x 13,9 mm
Rörelsestapel (visas på enheten efter en viss tids inaktivitet. Gå i några minuter för att återställa den): Ja
Kompatibel med BaseCamp™: Ja
Kronograf: Nej
Urtavleskaparen Face It™: Ja
Givare för omgivande ljus: Nej
Infattningens material: fiberförstärkt polymer
Peka på mätpunkt (peka på mätpunkten på skärmen för att visa avstånd till en punkt): Nej
Hinder och mål på banan: Ja
Simtagsigenkänning: Ja
TruSwing™-kompatibel: Ja
Avstånd till F/M/B (avståndet till främre, mittre och bakre delen av greenen): Ja
Kalender: Ja
Barometrisk höjdmätare: Ja
Väder: Ja
Auto Lap®: Ja
Tid för soluppgång/solnedgång: Ja
Faktisk fart mot destination (VMG) – den fartvektor som faktiskt befinner sig i riktning mot destinationen: Nej
Antal våningar upp: Ja
Puls – % av max: Ja
% HRR: Ja
Material i hölje: Fiberförstärkt polymer
Förinlästa friluftsprofiler: Vandring, klättring, utförsåkning, snowboardåkning, längdskidåkning, paddelsurfning, rodd, rodd inomhus, jumpmaster, taktik
Vattenklassning: 5 ATM
TracBack®: Ja
Stormvarning: Ja
Stöd för avancerad Vector: Nej
Ljudlarm: Nej
Handicap-score: Nej
Autopilotfjärrkontroll: Nej
Färgskärm: Ja
Flera cykelprofiler: Nej
Vilotidur: Nej
Pulszoner: Ja
Statistikspårning (slag, puttar per runda, green- och fairwayträffar och genomsnittlig slaglängd): Ja
Anslutningar: Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Hitta min telefon: Ja
Steglängd (realtid): Ja (med kompatibelt tillbehör)
Custom targets: Nej
Stöd för hämtningsbara kartor: Nej
Simtagseffektivitet (SWOLF): Ja
Förinlästa löpningsprofiler: Löpning, löpning inomhus, terränglöpning
Cykelvarv och maximal kraft för varv (med kraftsensor): Ja
Löppass: Ja
Simsträcka på öppet vatten: Ja
Stoppur: Ja
Training Effect (aerob): Ja
Världsomspännande flygplatsdatabas(er): Nej
GPS-fart och -distans: Ja
Skapare för tur- och returbanor: Nej
Tidvattentabeller: Nej
Områdesberäkning: Ja (via Connect IQ™)
Funktionen Hitta min klocka: Ja
Avancerade pass: Ja
Strava-funktioner (Grupp-LiveTrack, segment i realtid) Ja
VIRB®-fjärrkontroll: Ja
Smartphonekompatibilitet: iPhone®, Android™, Windows®
Dubbla nätkoordinater:Ja
TrueUp™: Ja
Timer: Ja
Flera tidszoner med Zulu/UTC: Nej
Simaviseringar (tid/distans): Nej
Banor (tävla mot tidigare aktiviteter): Ja
Kompatibel med Varia™-lampor: Ja
Termometer: Ja
Ta emot färdplaner trådlöst från Garmin Pilot™: Nej
Larmklocka: Ja
Group LiveTrack: Ja
Intensiva minuter: Ja
Intervallträning: Ja
Gyroskop: Ja
Tids-/distansvarning (utlöser ett larm när du nått målet): Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ Mobile: Ja
Pekskärm: Nej
Virtuell startlinje: Nej
Förinlästa topografiska kartor: Nej
Kadens (antalet steg per minut i realtid): Ja (ANT+® och Bluetooth® Smart-sensorer)
Sol- och måninformation: Ja (via Connect IQ™)
Mörkerseendeläge: Nej
Förinlästa simningsprofiler: Simning i bassäng, simning på öppet vatten
TempoTraining (ljudsignaler förmedlar det idealiska förhållandet 3:1 mellan baksving och nedsving): Nej
Move IQ™: Ja
Registrerar pulsen när du simmar: Ja (med HRM-Tri™ och HRM-Swim™)
Avancerad simning (tränings-, vilotimer): Ja
Garmin Elevate™-pulsmätare vid handleden: Ja
GLONASS: Ja
HRV-belastningstest (Mäter din pulsvariabilitet i 3 minuter när du står still, för att ge dig en beräknad stressnivå. Skalan för denna är 1 till 100, där låga poäng indikerar lägre stressnivåer.): Ja (med kompatibelt tillbehör)
Smartaviseringar: Ja
Sikta och kör: Ja
Automatiskt sommartid: Ja
Projicerad waypoint: Ja
Elektroniskt spår i realtid när du förflyttar dig: Ja
Tid/datum :Med datum och larm
Belöningar (mynt) :Nej
Förbrända kalorier: Ja
Anpassningsbara aktivitetsprofiler: Ja
Personliga rekord (löpning, cykling, simning): Ja
Segment (i realtid, Garmin): Ja
Connect IQ™ (hämtningsbara urtavlor, datafält, widgets och appar): Ja
HR Broadcast (sänder pulsdata via ANT+™ till parkopplade enheter): Ja
Virtual Pacer™ (jämför aktuellt tempo med måltempo) :Nej
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser): Nej
Kompatibel med pulsrem: Ja (ANT+® och Bluetooth® Smart-sensorer)
Cadence (provides real-time number of steps per minute): Ja
Musikkontroll: Ja
Kraftmätarkompatibel (visar kraftdata från tredje parts kompatibla ANT+™-aktiverade kraftmätare): Ja
Totalt uppför/nedför: Ja
Automatiska multisportaktiviteter: Ja
SwingStrength™ (mäter hur hårt du svingar): Nej
Garmin-cykelkarta (farbar, cyklingsspecifik vägkarta): Nej
PinPointer: Nej
Stegräknare: Ja
Spelmål på 60 minuter: Nej
Manuella multisportaktiviteter: Ja
Trailrun automatisk klättring: Ja
Hushållssysslor: Nej
Fysiologiska mätningar: Ja
Indikator för barometrisk trend: Ja
Återhämtningsrådgivare: Nej
LiveTrack: Ja
Punkt-till-punkt-navigering: Ja
Pulskalorier: Ja
Avstånd till layups/doglegs : Ja
Auto Pause®: Ja
Löpdynamik: Ja
Fullständig vektorkarta: Nej
Kryssningsguidningsläge: Nej
Förinlästa cyklingsprofiler: Cykling, cykling inomhus, mountainbikecykling
Framtida höjdprofil: Nej
QuickFit™-klockarmband: Ja (22 mm)
Accelerometer: Ja
Återhämtningstid: Ja
Runt omkring mig-läge: Nej
Jakt-/fiskekalender: Ja (via Connect IQ™)
Träningsloggning: Ja
Vägledning längs banan: Ja
Remmens material :Silikon
Bläddra automatiskt: Ja
Nedräkningstimer: Nej
GPS-tidssynkronisering: Ja
Analoga visare: Nej
Rundtimer/total distans: Ja
Kompass: Ja
Digitalt scorekort: Ja
Glasets material: Glas
Shock Resistant: Nej
Greenvy med manuell flaggplacering: Ja
Prestationsförhållande (när du sprungit i 6–20 minuter jämförs din realtidskondition med dina genomsnittliga konditionsnivåer): Ja
Distans till destination: Ja
Träningsstatus (gör att du kan se om du tränar effektivt genom att hålla koll på träningsdata, som VO2 max och anaerob tröskel, och jämföra dem med senaste data): Ja
Manuellt varv: Ja
Tillryggalagd sträcka: Ja
Simdata för bassäng (längder, distans, tempo, antal simtag/simtagstempo, kalorier): Ja
GPS-baserad distans, tid och tempo: Ja
Automatiskt mål (lär sig din aktivitetsnivå och ger dig ett dagligt stegmål): Ja
UltraTrac™-läge: Ja
Garmin AutoShot™: Ja
Fitness Age: Ja i app
Enhet-till-enhet-rutt/platsdelning: Nej
FTP (Functional Threshold Power): a (med kompatibelt tillbehör)
Inbyggd barometer och tidvattentabeller: Nej
Förutsäg tävlingstider: Ja

OMDÖMEN

4,4 5
4 Av 5 (5 OMDÖMEN)

Helt värd sitt pris mycket nöjd .

Produkten kanon, service och leverans mindre bra, de hade varan på lager men valde ändå att skicka 2-5 dagar senare, tror faktiskt att det var 5 dagar innan de skickade, trots varorna gick på 6000:-.

Kostar en slant men det är den värd! Klockan är skön att ha på sig, även pulsbandet känns behagligt. snabb och noggrann gps. Det enda som jag saknar är bättre stöd för mina idrotter i Garmin Connect, främst orientering men även olika varianter av skidåkning, eller möjlighet att definiera egna aktivitetstyper.

Bra produkt med fantastisk batteritid, har använt denna till både Lidingöloppet och Maraton i Budapest med full GPS och haft kvar över 80%batteri vid båda gångerna. Bra produkt med många funktioner, har inte provat triatlhon applikationen ännu dock.

Visar omdömen 5

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…