Meindl Kampfstiefel Leicht

Ultralätt, komfortabel känga som är anpassad för poliser och militärer, och som därmed fungerar perfekt till tuffa vandringar på olika underlag.
1. Välj Färg
Black
2. Välj Storlek
38
39
39.5
40
41
41.5
42
42.5
43
44
44.5
45
46
46.5
47
3. Antal
Ultralätt, komfortabel känga som är anpassad för poliser och militärer, och som därmed fungerar perfekt till tuffa vandringar på olika underlag.
3195 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Meindl Kampstiefel Leicht är en ultralätt, komfortabel känga som är speciellt anpassad för poliser och militärer, och som därmed är särskilt lämplig för vandringar på skogsmark och asfalt. Air-Active system i innersulan transporterar bort fukt och håller kängan torr. Kängan kommer med Multigriff MTH yttersula som är en mjuk, lätt konkav sula med bra grepp i kanterna och tå- och hälpartiet samt den har mjukare läder i bakdelen för maximal komfort när användaren hukar sig eller vid raska promenader. 


Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (7 OMDÖMEN)

Lite hård från början. Jobbig att gå in men jätteskön sen! Gick upp 0,5 i Stl. Har 39 i vanliga fall. Nu 39,5

Bästa och skönaste kängan jag någonsin haft. Lätta och torkar snabbt. Inget för den som har breda fötter. Jag har lite breda fötter. Tog ett par tre mil att tänja ut dem lite med minkolja. Nu är de mina bästa vänner i fjäll och skog.

Nu har jag haft dessa kängor Sedan Dec 2018 . Och jag bara älskar dem. Rekommenderas verkligen. De är verkligen klockrena. Funkar kanon alla årstider . Sommar som vinter som tidigare har skrivit -15 inga problem och vinter bonar man dem och goa sockor så är det gosigt åt fötterna om det är ännu kallare . Och de har fått känna på riktigt grymma regnskurar på hojen funkar kalas till mc åkning. Det vore något för Meindel men med tiden så börjar det märkas på vänster kängan ovandelen . Efter växelföraren. Skulle förstärkas där . De skönaste underbaraste kängor jag Haft och de funkar forfarande . Men hade tänkt att köpa mig ett par Meindel Combat Extrem . Men lyser med sin från vari i butiken . Sen vill jag samtidigt tacka för dunder service minded i butiken dec 2018 för all hjälp jag fick . Då jag fick byta kängorna pga av galen storlek. Med Meindel i Östersunds hjälp med . Så gick kalas smidigt . Allt löste sig i butiken och utbytta i butik guld stjärna 🌟 Så hoppas ni får in Combat Extrem i går

Ruggigt bra känga, nu efter 6 års användning är det dags att byta till en ny. Fungerar även bra ner till -15 för längre användning, källare än så så klarar dom inte riktigt utan ordentlig filtsula (har själv testat ner till -34). Slitstark och stabil även med tung belastning.

Så guda sköna lätta. Är nöjd så här långt efter några veckors användning . Vi får se när det blir lite kallt har vinterbonat kängorna . Så får vi se framåt sommaren återkommer

Bra stövel med fin passform för lite smalare fötter

Visa fler omdömen
Visar omdömen 7

Andra har också köpt

-15% Crispi Valdres GTX är en halvhög vandringskänga för dig som vill ha en lätt och bekväm känga.
-16%
-22%
-16%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…