42363 -50%

Skins Dnamic Core Long Tights Women

Snygga och bekväma kompressionstights för damer, av ett material som håller dig sval när det är varmt, och varm när det är kallt.
1. Välj Färg
Black/Black
Graphic Sunfeather Black/White
2. Välj Storlek
XS
S
M
L
Snygga och bekväma kompressionstights för damer, av ett material som håller dig sval när det är varmt, och varm när det är kallt.
1195 kr 598 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 2683 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Skins Dnamic Core Long Tights Women är snygga och bekväma kompressionstights för damer, som både hjälper dig under träningen, från uppvärmning till avsvalning, och håller dig varm, även under de mest krävande träningspassen.  Materialet håller dig torr genom att leda bort fukten från huden för att det ska kunna avdunsta. Warp Knit-kompressionsmaterialet  är i en ullblandning som ger dig en utmärkt balans mellan stretchighet och slittålighet. Med kompressionsteknologi ökar dessutom din muskelsyresättning, dina aktiva muskler stabiliseras och uppbyggnaden av blodlaktat minskar, vilket både förbättrar din prestation, förhindrar skador och påskyndar tiden för återhämtning. För att du ska få alla fördelar med gradvis kompression måste plagget sitta rätt, och för att skapa den perfekta passformen använder Skins ett unikt dimensioneringssystem baserat på deras Body Mass Index (BMI)/antropometriska algoritm. Skins har dessutom bevisat 50+ UV-skydd på sina plagg. 

Material: 76% polyamid, 24% elastan

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Nyhet
-25% 2Xu Mcs Run Compression Tights Women - Kompressionstights för damer
-34%
-30% 2Xu Wind Defence Compression Tights Women - Kompressionstights till löpning för damer
-25%
Betalsätt och frakt
Laddar…