Swix Sonic X-Trail, Carbon

Superlätt hopfällbar kolfiberstav - perfekt vid både trailrun, trekking och långa expeditioner där vikt och kompakthet är avgörande.
1. Välj Storlek
100-120
110-130
120-140
2. Antal
Superlätt hopfällbar kolfiberstav - perfekt vid både trailrun, trekking och långa expeditioner där vikt och kompakthet är avgörande.
2895 kr 2316 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Swix Sonic X-Trail, Carbon är, precis som originalet Sonic X-Trail, en superlätt och mångsidig stav, som kan användas till allt från trailrunning och trekking till långa expeditioner där vikt och kompakthet är viktiga faktorer. Den största skillnaden mellan de båda stavarna är materialet - Sonic X-Trail Carbon är tillverkad av kolfiber istället för aluminium, vilket får ner vikten ännu mer. Den hopfällbara staven är utrustad med Comfort Connection-systemet, en speciellt utformad rem för sommaranvändning när du inte använder handskar men ändå vill undvika skav och irritationer runt händerna, och Multi Grip-handtag i kork med EVA-förlängning, som är bekväma mot huden och ger ett bra grepp även när de är blöta. Flexi Basket gör att du dessutom snabbt och enkelt kan byta truga, medan det unika Swix Sonic låssystemet gör att du kan justera stavarna med 20 cm. 

Material: Swix Carbon technology Swix CT1 Grade (kolfiber) 
Längd: Mellan 100 och 135 cm (5 cm intervall) 
Längd, hopfälld: 39 cm 
Vikt (vid 110-130 cm): 378g/par

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…