Black Diamond Talus Gaiter

Lättviktig damask som håller väta, lera och stenar borta från insidan av dina skor - perfekt för trekking, vandring och trailrun.
1. Välj Färg
Black
2. Antal
Lättviktig damask som håller väta, lera och stenar borta från insidan av dina skor - perfekt för trekking, vandring och trailrun.
395 kr
Lagerstatus: Ej i lager. Beräknas vara beställningsbar 2022-03-08
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Black Diamond Talus Gaiter är en lättviktig damask för både damer och herrar, som har en optimal kombination av andningsbarhet och slitstyrka tack vare softshell/hardshell-designen. Materialet gör dessutom att damasken både håller väta, lera och stenar borta från insidan av dina skor, vilket gör dem optimala för trekking, vandring och trailrun. En avtagbar och utbytbar rem i nylon håller damasken säkert på plats. Damasken har även en reflekterande logga på hälen. 

Vikt per par: 100 g

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Jag har sprungit i dem tillsammans med mina Salomon SpikeCross och det har funkat utmärkt! De är lätta att ta på, även om det blir några steg när man ska få dit kroken i skosnörena och sen knyta snöret som går under sulorna. Än så länge har de funkat bra, jag har provat att ha dem i ett par decimenter nysnö och har inte fått snö i skorna. De är i ett material som inte släpper igenom fukt, så snö som smälter går inte igenom, men i varmare väder gissar jag att de inte kommer andas jättebra när man blir svettig.

Fungerar utmärkt! Kanske skulle jag valt en något längre variant.

Visar omdömen 3

Andra har också köpt


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…