Osprey Atmos Ag 65

Banbrytande ryggsäck för backpacking.
1. Välj Färg
Abyss Grey
Unity Blue
2. Välj Storlek
LG
MD
3. Antal
Banbrytande ryggsäck för backpacking.
2495 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vart än din äventyrslusta tar dig, till varma paradis eller iskalla smultronställen, så är Osprey Atmos AG 65 en perfekt följeslagare. Dess unika AntiGravity-bärsystem med världens första fullt ventilerade höftbälte ger dig en överlägsen kombination av komfort, ventilation och bärförmåga samt även om ryggsäcken är fullpackad till bristningsgränsen så känns den väldigt lätt. Detta tack vare ExoForm Biostretch-bärremmarna, avlastningsstången och Fit-on-the-Fly-höftbältet.

Ryggsäcken är också utrustad med InsideOut-kompressionsremmar som både ger ett utomordentligt stöd och minskar din trötthet samt för dig som räknar varje gram så kommer du säkert att uppskatta Ospreys FlapJacket-lösning som gör att du kan ta av topplocket men ändå få fortsatt skydd av utrustningen. Ifall det börjar regna så tar du snabbt fram det integrerade och avtagbara regnskyddet som finns placerat under topplocket samt för enkel åtkomst av din utrustning så finns det både en bottendragkedja och topplock, vilket innebär att du lätt får tag på dina grejer, oavsett situationen. 

Tack vare Osprey Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar kan du antingen sätta fast eller ta loss dina stavar utan att ta av dig ryggsäcken samt ett stort bottenfack med invändig avdelare och plats för sovsäck gör att du kan förvara utrustning separat när så behövs. Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, två dragkedjefickor på höftbältet, Kompatibilitet med Hydraulics-vätskesystem och Hydraulics LT-vätskesystem, justerbar rygglängd, lättviktsram samt stretchfickor på sidorna, invändigt fack för vätskesystem, invändig säkerhetsklämma för nycklar, löstagbara remmar för sovmadrass, stretchficka på framsidan, dragkedjeficka i nät under locket samt dubbla öglor för isyxor.

Produktfakta:
Vikt: 2.19 kg
Max mått: 87 x 39 x 41 cm
Huvudmaterial: 100D x 630D Nylon Dobby Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Ännu inte hunnit testa den på vandring men den sitter väldigt bra och känns ergonomisk väldigt bra jmf med min gamla Haglöfs. Skall bli spännande att se vad den går för på sommarens vandring!

Great backpack :-)

Mycket bra bäraystem med bra ventilation i ryggen och höftbälte som är justerbart så det passar både smala och kraftigare personer.

Visar omdömen 3

Andra har också köpt


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…