45021

Bliz Fusion, Matt White

Snygga och lättviktiga sportglasögon för både damer och herrar, som är designade för att maximera din prestation oavsett sport och situation.
1. Välj Färg
Matt White
2. Antal
Snygga och lättviktiga sportglasögon för både damer och herrar, som är designade för att maximera din prestation oavsett sport och situation.
799 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Bliz Utrustning

Beskrivning

Bliz Fusion är ett par snygga och lättviktiga sportglasögon för både damer och herrar, som är designade för att maximera din prestation - oavsett vilken sport och situation du befinner dig i. Kanske är det på grund av Jawbone-teknologin, som gör att du kan anpassa solglasögonen till den sport ditt hjärta klappar lite extra för med hjälp av den medföljande Jawbonen, det snygga, stilfulla fullramsläget eller det maximerade synfältet tack vare den cylindriska linsen som har gjort Fusion till en favorit hos både proffs och amatörer?

Fusion tillverkas av Grilamid TR90, ett material som är både lättviktigt och flexibelt, med skalmar i gummi som kan justeras för en snävare passform och en justerbar näsdel som säkerställer att solglasögonen sitter bekvämt på näsan. Solglasögonen är även utrustade med en slitstark Smoke with red multi-lins av polykarbonat, som är anpassad och särskilt lämplig för användning i starkt solljus, och som ger 100% skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar. Polykarbonat är hela tio gånger så slagtåligt som plast eller glaslinser, och ger dig den högsta nivån av skydd.

Vikt: 34 g
Filterkategori: 3
Lins: Smoke with red multi
Ljusinsläpp: 8-18%
Medföljer: Skyddsfodral, putsduk, Jawbone White och Fusion Nose Piece White
Standard: CE-märkt

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-25%
-43%
Betalsätt och frakt
Laddar…