53495 -40%

Blizzard Bodacious

Extrema allmountainskidor för riktigt duktiga åkare som älskar hög fart, stora svängar och åkning i både pudersnö och pist.
1. Välj Färg
Svart
2. Välj Storlek
186
3. Antal
Extrema allmountainskidor för riktigt duktiga åkare som älskar hög fart, stora svängar och åkning i både pudersnö och pist.
7195 kr 4317 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Blizzard Bodacious är ett par extrema allmountain-skidor för riktigt duktiga åkare som älskar hög fart, stora svängar och åkning i både pudersnö och pist. Skidorna utvecklades redan 2009 tillsammans med skidalpinisten och friåkaren Arne Backstrom - en begåvad atlet med lika stor talang för produktkonstruktion och -teknologi som för skidåkning. Arnes insikter om hur skidor med rockerprofil fungerar - bra i djup pudersnö, dåligt i alla andra förhållanden - ledde till utvecklandet av Flipcore-teknologin, en revolutionerande produktionsprocess av skidor med rockerprofil som integrerar dubbelriktad kolfiber i både tip och tail för ökad stabilisering och reducerad vikt och vibrationer. Processen levererar mer precision och prestanda, vilket skapar en mjukare och lugnare åktur och ger den perfekta kombinationen av tryckfördelning, kraft, flyt och stabilitet. Skidorna är dessutom utvecklade med Duratec, en tjockare, texturerad yta som kombineras med maximal kantradie och tipskydd i aluminium för ökad slitstyrka och hållbarhet, och ett traditionellt spann utöver rockerprofilen, som ökar carvingkaraktären i pisten samtidigt som flytet i pudersnön bortanför pisten bibehålls. Tack vare Arnes vision kunde Blizzard introducera en av världens mest populära och bästsäljande friåkningsskidor. Blizzard Bodacious är Arnes signaturskida i sin ursprungliga design - en hyllning till Arne som tragiskt miste sitt liv i en skidolycka i den avlägsna Cordillera Blanca-regionen av Peru år 2010. 
 
Konstruktion: Sandwich Compound Sidewall (Ti)Flipcore Technology
Rocker: Rocker-Camber-Rocker
Längd: 186
Mått: 142-118-132
Svängradie: 30.5 m

OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-43%
-23%
-22%
Betalsätt och frakt
Laddar…