56028 -25%

Vauhti Foxgel Glide

1. Välj Färg
Cold
Mid
Wet
2. Antal
895 kr 671 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vauhti Foxgel Flourgel

WET: Rekommenderade fören från töväder ned till -3°C. Foxgel Wet lämpar sig utmärkt också som beläggning på fästvallor och klistervallor vid töväder då föret är problematiskt med nysnö. Emulsionen bildar en tunn, smidig hinna på ytan av fäst- eller klistervallan som avstöter vatten och smuts.
Den försämrar inte vallornas fästegenskaper, utan förbättrar väsentligen skidornas glid vid vattenabsorberande töväder. Den minskar också risken för att fästvallan fryser, varför den är ytterst lämplig för användning vid förhållanden, då det finns torr och våt snö i spåret.
Vi rekommenderar Foxgel Wet som beläggning på fästvalla, då röd eller ännu mjukare fästvalla används. Vid grovkornig snö finns ingen observerbar nytta med emulsionsbeläggning på fästvallan.

MEDIUM: Rekommenderade fören från nollföre ned till -7°C. Underlagsvalla skidorna med glidvalla enligt föret. Foxgel Medium passar utmärkt också som beläggning på fäst- och klistervallor för blidfören på samma sätt som Wet-versionen.
Vi rekommenderar Foxgel Medium som beläggning på fästvalla, då röd eller ännu mjukare fästvalla används. Vid grovkornig snö finns ingen observerbar nytta med emulsionsbeläggning på fästvallan.

MINUS: Rekommenderade fören mellan -5°….-20°C. Använd som underlagsvalla hårda vaxer i SF- eller SPEKTRA-serierna.

Bruksanvisning:
Bred ut emulsionen på glidytan högst en 1 m i gången och bred ut den direkt till en tunna hinna med svampen som medföljer paketet. FoxGel Minus är tjockare än versionen för varmare fören. Använd den som beläggning för fäst- och klistervallor bara då när fästvallan \"fäster för mycket\". Obs! Kom ihåg att borsta skidor som vallats med Foxgel Minus med nylonborste synnerligen omsorgsfullt.


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-25%
-43%
-20% Aelvdal Drybag 5L - Liten drybag till utrustningen
Betalsätt och frakt
Laddar…