Vauhti Foxgel Glide

1. Välj Färg
Cold
Mid
Wet
2. Antal
895 kr 626 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vauhti Foxgel Flourgel

WET: Rekommenderade fören från töväder ned till -3°C. Foxgel Wet lämpar sig utmärkt också som beläggning på fästvallor och klistervallor vid töväder då föret är problematiskt med nysnö. Emulsionen bildar en tunn, smidig hinna på ytan av fäst- eller klistervallan som avstöter vatten och smuts.
Den försämrar inte vallornas fästegenskaper, utan förbättrar väsentligen skidornas glid vid vattenabsorberande töväder. Den minskar också risken för att fästvallan fryser, varför den är ytterst lämplig för användning vid förhållanden, då det finns torr och våt snö i spåret.
Vi rekommenderar Foxgel Wet som beläggning på fästvalla, då röd eller ännu mjukare fästvalla används. Vid grovkornig snö finns ingen observerbar nytta med emulsionsbeläggning på fästvallan.

MEDIUM: Rekommenderade fören från nollföre ned till -7°C. Underlagsvalla skidorna med glidvalla enligt föret. Foxgel Medium passar utmärkt också som beläggning på fäst- och klistervallor för blidfören på samma sätt som Wet-versionen.
Vi rekommenderar Foxgel Medium som beläggning på fästvalla, då röd eller ännu mjukare fästvalla används. Vid grovkornig snö finns ingen observerbar nytta med emulsionsbeläggning på fästvallan.

MINUS: Rekommenderade fören mellan -5°….-20°C. Använd som underlagsvalla hårda vaxer i SF- eller SPEKTRA-serierna.

Bruksanvisning:
Bred ut emulsionen på glidytan högst en 1 m i gången och bred ut den direkt till en tunna hinna med svampen som medföljer paketet. FoxGel Minus är tjockare än versionen för varmare fören. Använd den som beläggning för fäst- och klistervallor bara då när fästvallan \"fäster för mycket\". Obs! Kom ihåg att borsta skidor som vallats med Foxgel Minus med nylonborste synnerligen omsorgsfullt.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Tillbehör


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…