56628 -25%

Dynafit Ski Tlt Radical ST 2 105Mm

1. Välj Färg
Black
4895 kr 3671 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 2683 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Dynafit TLT Radical ST 2 105mm.

TÜV certifierad ski touring bindning med roterande tådel för högsta möjliga elasticitet och säkerhet.

Den roterande tådelen är en Dynafit-unik och patenterad säkerhetsfunktion för att undvika oönskad utlösning i framdelen på bindningen.

Rotationsförmågan hanterar påfrestningar och slag från sidan och säkerställer därmed att pinnarna behåller sin centrerade position i öinsertsenö på pjäxan. I kombination med rotationsförmågan och sidledsutlösningen på bakdelen erhålls den tveklöst bästa kombinerade elasticiteten i bindningsvärlden. Detta ökar inte bara säkerheten markant då åkaren kan undslippa att låsa tådelen vid tuffare åkning eller i utsatta lägen utan även prestandan förbättras.

Bakbindningen skall monteras med pjäxkontakt och erbjuder 10 mm förspänning, vilket inte bara förbättrar prestandan utan ger flexibilitet så pinnarna behåller sin position i pjäxan oavsett hur mycket skidan böjs. Bakdelen har ställbar örelease valueö från 4 till 10 i sidled och är justerbar i längsled upp till 50 mm.

Med bakdelen i touring läge hålls skistoppers uppe automatiskt och hälhöjarfunktionen erbjuder tre olika höjder. Den låga ståhöjden ger god kontakt mellan pjäxa, bindning och skida. 16 mm i tådel och 29 mm på bakdel ger en positiv öramp angleö på 13 mm.

Vikt 599 gram.


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Visar omdömen 1
Betalsätt och frakt
Laddar…