56636

Dynafit Ski Tour 88 Women

1. Välj Färg
Ocean/ General Lee
2. Välj Storlek
151
166
174
158
3. Antal
5495 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Dynafit Tour 88 Women.

Tour 88 Woman är en helt ny skida och konstruktion för seriösa utövare som värdesätter både lätthanterlig uppstigning och en rolig och trygg skida utför.

Denna modell erbjuder en optimal avvägning mellan allätande åkegenskaper på både hårda och mjuka underlag och okomplicerad hantering när det är teknisk eller stökig terräng.

Den solida träkärnan består av både paulownia för låg vikt och följsamhet i kombination med hårdare poppel, som står för stabilitet och vridstyvhet.

Med låg vikt (1280 gr / 166 cm) tillåts topptursentusiasten att även under längre bestigningar spara energi för åkningen utför.

Dynafit´s välkända 3D konstruktion reducerar material både framför och bakom bindningsområdet vilket resulterar i lägre vikt men ändå bibehållna åkegenskaper utför.

Den slitstarka capkonstruktionen i ändarna kombineras därmed med rak sidokant på mittenpartiet. Rocker profil och sidoskärning är optimerade för varje unik längd och ger proportionell funktionalitet när det kommer till effektiv åkyta och svängradie. Kombinera gärna med förskurna Dynafit Speedskin för att utnyttja nos- och bakinfästning optimalt.

 Semi Sidewall
Fully Integrated Alloy Tip
3D Tech
3D Tip
Single Radius
Constant Characteristics

Poplar Paulownia Core

Skidlängd: Välj en skida som är något kortare än vad du är lång

OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-49%
-50%
Betalsätt och frakt
Laddar…