Sgn Togga

Offpistskidan designad med en enda sak i åtanke - bottenlösa dagar i djup pudersnö!
1. Välj Färg
Blue Artwork
2. Välj Storlek
186
3. Antal
Offpistskidan designad med en enda sak i åtanke - bottenlösa dagar i djup pudersnö!
10999 kr 9899 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från SGN Utrustning

Beskrivning

SGN Togga är offpistskidan designad med en enda sak i åtanke - bottenlösa dagar i djup pudersnö! Togga var den första skidan SGN konstruerade, och lever nu vidare i denna uppdaterade, uppfräschade versionen, som är lättare än någonsin för att du ska kunna utforska bergen långt från skidorternas liftar. Skidorna har en sandwich-konstruktion som levererar exceptionell kraftöverföring och vridstyvhet i ett slitstarkt, hållbart paket, med en slitstark P-tex 5920-bas som är utrustad för alla förhållanden, särskilt för den torra snön mitt i vintern. Den kolfiberförstärkta träkärnan av paulownia gör skidan lättare än en kärna som tillverkas helt av trä, samtidigt som träets egenskaper bibehålls. Dessutom har skidorna ett repfritt toppmaterial som tål det mesta du utsätter dina skidor för, med ett mönster som förhindrar att snö fastnar på skidornas ovansidor. Skidornas design bygger på en lång rocker med traditionellt spann, särskilt designad för åkning i djup pudersnö. Skidornas Powder Tips kombinerar en lång rocker med en lång taper för att göra skidans tip extremt agil och lätt i puderförhållanden, medan det för deras Powder Tails resulterar i en snabb pintail-design för lättare åkning i djupt puder. Det negativa spannet ger dig oslagbar manövrerbarhet och respons i pudersnö, som gör alla till utmärka skidåkare i djup snö!
 
Den grafiska designen är gjord av Stine Lilloe-Olsen och visualiserar åkturen från Toggas topp mot dalbottnen - från de fantastiska svängarna du kan göra ovanför trädlinjen, till det bottenlösa pudret längre ner. 
 
Egenskaper:
  • Längd: 186 cm
  • Vikt: 1890 g
  • Tip: 133 mm
  • Midja:120 mm
  • Tail: 128 mm
  • Svängradie: 30 m
OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-20% Lumonite Compass R - Bäst-i-test pannlampa från Lumonite.
-20%
-20% Rottefella Bc Manuell bindning
-35%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…