Sgn Tunnelvisjon

Allmountainskida för dig som letar efter full fart på berget, oavsett förhållanden! 
1. Välj Färg
Yellow Artwork
2. Välj Storlek
193
3. Antal
Allmountainskida för dig som letar efter full fart på berget, oavsett förhållanden! 
8999 kr 7199 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från SGN Utrustning

Beskrivning

SGN Tunnelvisjon är en allmountainskida designad tillsammans med den professionella skidåkaren Asbjørn Eggebø Næss för att skapa en skida som både flyter bättre, är snabbare i mjuk snö och ger mjukare övergångar. Om du letar efter full fart på berget, oavsett förhållanden, är detta skidan för dig! Skidorna har en sandwich-konstruktion som levererar exceptionell kraftöverföring och vridstyvhet i ett slitstarkt, hållbart paket, med en slitstark P-tex 5920-bas som är utrustad för alla förhållanden, särskilt för den torra snön mitt i vintern. Träkärnan tillverkas av två träslag för den ultimata kombinationen; lättviktig poppel och stark och fjädrande bambu gör skidan lätt, responsiv och lekfull. Dessutom har skidorna ett repfritt toppmaterial som tål det mesta du utsätter dina skidor för, med ett mönster som förhindrar att snö fastnar på skidornas ovansidor. Skidornas design bygger på en generös rocker med traditionellt spann, särskilt designad för freerideåkning. Skidornas Freestyle Tips har TPU-dämpning som reducerar vibrationer och en lekfull design för åkning i alla terränger, medan deras Freestyle Tails gör skidorna lämpliga för skidåkning i allt från pistad terräng till djup snö. Det traditionella spannet ger stabilitet och mångsidighet i alla förhållanden och är oslagbar på hårt packad snö.
 
Den grafiska designen är gjord av Rikke Vidde Westvig, och avbildar några av Asbjørns favoritberg - sådana han har åkt och sådana som kanske inte är så åkbara. 
 
Egenskaper:
  • Längd: 193 cm
  • Vikt: 2120 g
  • Tip: 139 mm
  • Midja:116  mm
  • Tail: 132 mm
  • Svängradie: 24.5 m
OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…