58279 -35%

Moonlight Carbon 95 Race

Lätta och lekfulla topptursskidor som gör toppturer och puderåkning till riktigt härliga upplevelser - har vunnit Ski Randos skidtest hela tre gånger!
1. Välj Färg
Black
2. Välj Storlek
177
186
3. Antal
Lätta och lekfulla topptursskidor som gör toppturer och puderåkning till riktigt härliga upplevelser - har vunnit Ski Randos skidtest hela tre gånger!
13995 kr 9097 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Moonlight Carbon 95 Race är en extremt lätt och lekfull topptursskida, som är en dröm att åka i puder och som gör toppturen till en riktigt härlig upplevelse. Skidorna är konstruerade med Race Core, en trähybridkärna  med en unik blandning av skummaterial och trä optimerad för maximal prestanda och minimal vikt, och med Carbon Torsion Box lindat runt kärnan, som består av formel 1-graderad kolfiber för att göra skidan både lätt, stark och vridstyv, och som ger dig utmärkt kantkontroll, oavsett hastighet. Trots kolfiberkonstruktionen har skidorna sidoväggar i 100% trä för att ge skidorna den där fenomenala träflexkänslan som många kolfiberskidor saknar. Designade runt LL Rocker System har skidorna ett traditionellt spann med en lång och låg rocker, som både gör att du behåller kantgreppet i hårt packad snö och får mer kraft i kanterna när du svänger, och att skidorna flyter bättre i färsk pudersnö utan att du förlorar kantkontrollen. Dessutom blir skidorna mer stabila och smidiga att hantera. Skidorna har även Sintered Grafitt Rase Base, en högkvalitativ race-bas med utomordentligt glid, och Snowphobic Topsheet, ett material som är särskilt utvecklat för att hindra is och snö från att byggas upp på skidornas ovansida. Tack vare sin konstruktion och sin låga vikt är skidorna alltså snabba från kant till kant, lekfulla i mjuk snö och mycket stabila i besvärliga förhållanden.
 
Har vunnit Ski Randos skidtest hela tre gånger!
 
Längd: 177 / 186 cm
Vikt (179 / 189): 1030 / 1120 g
Svängradie: 20 m

OBS: Om du även köper till bindning och vill ha dessa monterade innan leverans - vänligen kontakta Kundservice med information om sulmått på pjäxan, samt längd och vikt på åkaren. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…