Staffanstaven Stavdämpning Kevlar

1. Välj Storlek
Elit
Mjuk
Normal
SuperElit
2. Antal
1295 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

StaffanStaven - Stavdämpning

StaffanStaven är för dig som vill ha en bekvämare rullskidåkning med förbättrat stavfäste och minskad belastning på kroppen.

Du kan lätt byta fjädrarna själv mot hårdare eller mjukare fjädrar, som finns att köpa till om du köper årets modell som vi saluför.

Finns i 3 hårdheter:

 • Mjuk
 • Normal
 • Elit
 • Super Elit (endast kevlar)
Finns i 2 olika dämpare.
 • Blå standard
 • Kevlar 8 gram lättare

Specifikationer:

 • Unik dämpning placerad under stavhandtaget
 • Minskar belastningen på händer, handleder, axlar och armbågar.
 • Mjukare stavisättning för \"snölik\" åkning
 • Bättre stavfäste
 • Bättre hållbarhet på rullskidspetsen
 • Bibehållen pendel tack vare placeringen av dämpningen.
Säljes i par

OMDÖMEN

4,77777777777778 5
5 Av 5 (36 OMDÖMEN)

Märker stor skillnad efter långpass, inga ömmande armbågar även om jag kört två långpass på två dagar. Kan verkligen rekommendera denna produkt för att minska skaderisken.

Känner att småvärkandet i armbågen nu försvunnit.

Helt fantastisk underbar produkt som gör rullskidåkning njutbar och man känner knappt av stavisättningen. Denna produkt skulle många fler köpa. En kompis blev helt lyrisk och köpte dämparen dagen efter att han provat min. Bättre reklam går inte att få!!!

Bra dämpning och bättre fäste i asfalt än med odämpade stavar!

Riktigt bra!

Snabb och bra service

Mycket bra handel! Ända hem till dörren!

Bra till mina slitna armbågar

Snabb leverans

Stor skillnad med dessa Kommer inte använda stavar utan dämpning mer Dessutom Lätta att montera Tog normal fjädrar vilket var lagom Tveka inte utan köp

Ruskigt sköna stavar - ingen känning i armbågarna som brukar vara ledsna efter ett pass, inga blåsor som dyker upp vid långpass! Rekommenderas till dig som får ont i händer/armar/axlar vid rullskidåkning!

Sköna stavar, har problem med både handleder och armbåge men har inte upplevt några problem när ja använder dessa stavar

Superbra stav och fjädring valde elit och absolut ej för hård. Känner ej av fjädringen när jag stakar.

Dämpningen känns jättebra, det var mest den jag var ute efter. Kör på standardfjäder. Handremmen kändes inte bra, bytte till Swix direkt. Den ena monterade stavspetsen gick av med 1/3 del under första passet, den andra var också klart sliten. Fick nya direkt som funkar bra - bra service! Stavröret har en ok styvhet, men inte i nivå med riktiga toppstavar såklart.

Fungerar utmärkt, lagom styv och fjädringen ger en betydligt skönare känsla i stakningen. Rem och handtag har passat mina händer mycket bra. Enda minuset är att höger stavspets gick av på första passet men nu har jag bytt till nya och då funkar det kanon.

Helt underbart med dämpningen ! Gör under för armbågarna ! Å lättare ha fäste på stavspetsarna !!

Kör kombinationen Red Light Normal och Skigo Race 1.0 och är väldigt nöjd. Känner ingenting i armbågar eller handleder varken under eller efter turen, även när man kör flera dagar i följd. Var lite orolig för att det skulle lägga på en del vikt på staven men det var ju helt onödigt att oroa sig för. Känns otänkbart att gå tillbaka till vanliga stavar nu.

Bytte kontrollrem så blev dom kanon.

Märker inte ens av dämpningen när jag åker (trodde det skulle kännas/märkas mer), styva stavrör! Känner inte av några ömmande armbågar, axlar eller liknande trots att jag ör ovan och åkt relativt intensivt några veckor.  Supernöjd!

Jag har broskskada i ena armbågen, så en dämpad stav borde vara räddningen för mej. Dämpningen fungerar helt perfekt, jag valde Elit fjädrar, känns absolut inte svampigt. Däremot är jag ännu inte helt vän med handtagen och kontrollremmen, men de går ju att byta till vad man tycker passar. Staven i sej uppfyller mer än väl mina förväntningar. Dämpningen gör att det inte "sjunger" lika hårt i stavnedsättningen, borde spara både stavar och armar.

Jag tog elit motstånd , och är nöjd med dämpningen

Visa fler omdömen
Visar omdömen 36

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…