Skidverkstan Skidanalys

Vi gör en avancerad skidanalys av de längdskidor du köper hos oss eller som du själv lämnar in till oss i Älvdalen.
Antal
Vi gör en avancerad skidanalys av de längdskidor du köper hos oss eller som du själv lämnar in till oss i Älvdalen.
195 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Inför vintern 20/21 investerade vi i ett nytt skidanalyssystem, som hjälper både dig och oss att lära känna dina skidor ännu bättre. Det nya systemet mäter hela skidan från obelastad till fullbelastad och gör en tillförlitlig analys som redovisas genom ett antal nyckeltal. Med Skidverkstan Skidanalys kan du få hjälp att nå din fulla potential, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren längdåkare. I dagsläget får du i samband med leverans ett exceldokument skickat till din angivna e-postadress med specifik information om dina skidor, men framöver hoppas vi på att kunna erbjuda en mer digital lösning. Vi kan även följa upp med ett samtal runt analysen om så önskas. Läs mer om vår skidanalys här

Så här gör du:
Välj det antal par längdskidor du vill skicka in genom köpknappen Antal. 1 = 1 par längdskidor, 2 = 2 par längdskidor osv.

Observera att den här tjänsten inte inkluderar frakt till och från Älvdalen, utan är framtagen för dig som kommer till Älvdalen och själv lämnar in skidorna för uppmätning. Du kan också välja till tjänsten när du köper längdskidor här på Skistart.com. Om du bort längre bort och vill göra en skidanalys på ett par längdskidor du redan har hemma kan du istället välja tjänsten Skidverkstan Skidanalys inkl. Skidfrakt - då ingår frakten till oss.

OMDÖMEN

4,5 5
4 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Bra då man kan ändra vikten på mig själv vilket då ger andra värden på skidan i filen man får. Kan bli användbart i framtiden tror jag.

Bra spann, tror jag inte kunbat testa i olika förän än

Visar omdömen 2

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…