Skidverkstan Hotbox, Åkklar Glidvallning & Skinbehandling - Bäst

Skidverkstans bästa glidvallning för skinskidor, inklusive hotbox- och skinbehandling.
Antal
Skidverkstans bästa glidvallning för skinskidor, inklusive hotbox- och skinbehandling.
595 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Våra vallatjänster är perfekta för dig som vill komma ut på snön med toppenglid så fort som möjligt efter du fått hem dina längdskidor! Skidverkstan Hotbox, Åkklar Glidvallning & Skinbehandling - Bäst är en av de bästa glidvallningarna för skinskidor på marknaden, som ger en snabb och lättåkt skida och bästa möjliga flyt i åkningen. Här ingår även en hotbox- och en skinbehandling. När du får hem dina skidor är de redo för skidspåret direkt!

Det här gör vi:
  • Hotboxbehandling: När vi gör en hotboxbehandling lägger vi på ett mjukt, fluorfritt specialparaffin på dina längdskidor, som sedan får ligga i vår hotbox - ett sorts värmeskåp - i 12 timmar. Under dessa timmar går temperaturen växelvis upp och ner i skåpet, vilket gör att skidan utvidgas och krymper om vartannat. Belagets amfora delar tar åt sig vallan och smörjer de kristallina delarna i skidans belag. På sätt mättas belaget och skidornas glidförmåga förbättras, utan att du behöver stå och lägga på en massa lager glidvalla.
  • Glidvallning: Efter hotboxbehandlingen sicklar vi och borstar upp skidan. Därefter lägger vi på en racingglidvalla för att du ska få det bästa glidet som går att få.
  • Skinbehandling: Vi behandlar skindelen för att den skall glida lätt men ändå ge fäste, och för att förhindra ifrysning.

Tips:
Vi rekommenderar alltid en strukturering av skidan för att få ännu bättre glidegenskaper i ca 50 mil.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-40%
-28%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…