Therm-A-Rest Neoair Xtherm Max L

Ett ultralätt och stabilt liggunderlag som erbjuder extrem isolering och komfort på din nästa campingtur, även i det mest extrema förhållandena.
1. Välj Färg
Vapor
2. Antal
Ett ultralätt och stabilt liggunderlag som erbjuder extrem isolering och komfort på din nästa campingtur, även i det mest extrema förhållandena.
4095 kr 3275 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Therm-A-Rest Neoair Xtherm Max L är ett ultralätt och stabilt liggunderlag som erbjuder extrem isolering och komfort på din nästa campingtur, även i det mest extrema förhållandena. Detta liggunderlag används av alpinister världen över och är framtagen med en Therm-A-Rests Triangular Core Matrix™ konstruktion som erbjuder det bästa värme-till-vikt-förhållandet för uppblåsbara liggunderlag samt skapar en stabil yta för ökad komfort. Den är även utvecklad med ThermaCapture™ teknologi som fångar upp värme medan Triangular Core Matrix™ konstruktionen minskar utsläpp av värme. Liggunderlaget har en högpresterande WingLock-ventil, som har tre gånger mer luftflöde än den klassiska ventilen tack vare en större öppning och enkelriktad uppblåsning. Som alla Therm-a-Rest-liggunderlag är Neoair Xtherm Max tillverkad för att säkerställa kvalitet och samtidigt minimera miljöpåverkan. En pumppåse för enkel uppblåsning, en packpåse och ett reparationskit är inkluderade.   

Specifikationer
R-värde: 6.9
Vikt: 710 g
Bredd: 64 cm
Längd: 196 cm
Tjocklek: 6,4 cm
Hopppackad: 28 x 11 cm
Material (ovandel): 30D rip HT Nylon
Material (underdel): 70D Nylon
Material: Nylon, Polyuretan   

OMDÖMEN

3 5
3 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Helt felaktig viktuppgift! Det väger 730 gram.

Visar omdömen 1

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…