Therm-A-Rest Prolite Plus W Reg

Ett mångsidigt och självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som ger överlägset skön komfort och värme på din nästa campingtur.
1. Välj Färg
Cayenne
2. Antal
Ett mångsidigt och självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som ger överlägset skön komfort och värme på din nästa campingtur.
1695 kr 1356 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Therm-A-Rest Prolite Plus W Reg är ett mångsidigt och självuppblåsbart liggunderlag speciellt designad för kvinnor som ger överlägset skön komfort och värme på din nästa campingtur. Detta liggunderlag är speciellt utvecklad för kvinnor och kommer därför i en mindre storlek med ett 3.9 R-värde för att hålla dig som är frusen av dig varm. Liggunderlaget är framtaget med ett tjockt, diagonalt skuret skum som ger effektiv komfort medan du sover under stjärnorna. Den är perfekt för tre-säsongscamping när du vill ut och njuta av allt det vackra naturen har att erbjuda. Liggunderlaget har en högpresterande WingLock-ventil, som har tre gånger mer luftflöde än den klassiska ventilen tack vare en större öppning och enkelriktad uppblåsning. Som alla Therm-a-Rest-liggunderlag är Prolite Plus W tillverkad för att säkerställa kvalitet och samtidigt minimera miljöpåverkan. En kompakt packpåse är inkluderad.

Specifikationer
R-värde: 3.9
Vikt: 0,64 kg
Bredd: 51 cm
Längd: 168 cm
Tjocklek: 3.8 cm
Hopppackad: 28 x 17 cm
Material (ovandel): 50D mini hex rip polyester
Material (underdel): 50D mini hex rip polyester
Material: Polyester, Polyuretan  

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…