61989

Julbo Rush Reactiv Performance 1-3

Solglasögon som är det ultimata svaret på kraven från cyklingen och varje sport som kombinerar uthållighet med hastighet.
1. Välj Färg
Matt Black/Shiny Black
2. Antal
Solglasögon som är det ultimata svaret på kraven från cyklingen och varje sport som kombinerar uthållighet med hastighet.
1999 kr 1935 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Med kompromisslös prestanda är Julbo Rush Reactiv Performance 1-3 solglasögon det ultimata svaret på kraven från cyklingen och varje sport som kombinerar uthållighet med hastighet. Den perfekt ventilerade linsen har utformats för att erbjuda ett maximalt sido- och vertikalt synfält för en fri utsikt i alla lägen. Flex³-skalmarna erbjuder utmärkt justering för totalt grepp och komfort och är kompatibel med alla typer av hjälmar. Glasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp. Den ventilerande strukturen ger enastående ventilation genom att tillåta att luften cirkulerar för att förhindrar att de blir immiga. 3D näsdelen är justerbar i alla riktningar för att kunna formas efter just din näsa samtidigt som den behåller sitt otroliga grepp. Fotokrom-linsen blir ljusare eller mörkare, oavsett temperatur (NTS-Non Temperature Sensitive), för att matcha ljusförhållandet, även i mycket lågt ljus såsom vid skymning och i dåligt väder. Linsen anpassar sig utefter förändringar i exponering samt bländning och är idealisk för extremt visuella förhållanden: öken, segling, höga berg och skidåkning. De har dessutom en intern anti-dim beläggning och en extern oljeavvisande beläggning som förhindrar märkning, underlättar rengöring och gör att vatten lättare rinner av dem. Idealisk för uthållighetssporter.

Specifikationer
Linsdjup: 50
Lins: Yellow
Distans: 14
Längd skalmar: 130
Bas: 6
Gångjärn: Nej
Solskydd: Fotokrom lins
Ljustransmission: 17% - 75%
Vikt: 38 g    
Material: TRIVEX


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Betalsätt och frakt
Laddar…