Julbo Rush Spectron 3 CF

Solglasögon som är det ultimata svaret på kraven från cyklingen och varje sport som kombinerar uthållighet med hastighet. 
1. Välj Färg
Black/White
2. Antal
Solglasögon som är det ultimata svaret på kraven från cyklingen och varje sport som kombinerar uthållighet med hastighet. 
1195 kr 959 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Julbo Utrustning

Beskrivning

Med kompromisslös prestanda är Julbo Rush Spectron 3 CF solglasögon det ultimata svaret på kraven från cyklingen och varje sport som kombinerar uthållighet med hastighet. Den perfekt ventilerade linsen har utformats för att erbjuda ett maximalt sido- och vertikalt synfält för en fri utsikt i alla lägen. Flex³-skalmarna erbjuder utmärkt justering för totalt grepp och komfort och är kompatibel med alla typer av hjälmar. Glasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp. Den ventilerande strukturen ger enastående ventilation genom att tillåta att luften cirkulerar för att förhindrar att de blir immiga. 3D näsdelen är justerbar i alla riktningar för att kunna formas efter just din näsa samtidigt som den behåller sitt otroliga grepp. Den ergonomiska ramen är dessutom anpassad för att passa på asiatiska ansiktsformer. Polykarbonat-linsen garanterar ett maximalt synfält medan Color Flash tekniken förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen. 

Specifikationer
Linsdjup: 50
Distans: 14
Längd skalmar: 130
Bas: 6
Gångjärn: Nej
Solskydd: Kategori 3 Polykarbonat lins
Ljustransmission: 12%
Vikt: 38 g 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…